Rozvoral (SPD): Jednoznačně odmítáme symbolické přijetí jednoho ilegálního imigranta

07.08.2018 10:01

SPD jednoznačně odmítá návrh italského premiéra Giuseppe Conteho, kterým vyzývá Českou republiku, aby přijala alespoň symbolicky jednoho ilegálního imigranta z Itálie.

Rozvoral (SPD): Jednoznačně odmítáme symbolické přijetí jednoho ilegálního imigranta
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Přijetí jednoho imigranta do ČR by totiž znamenalo nejen jednoznačný precedens, ale zároveň právo na již zcela legální přistěhování příbuzných tohoto imigranta. Za islámskými imigranty přišlo jenom do Německa za poslední rok dalších 54 tisíc příbuzných těchto imigrantů v rámci celoevropsky platného zákona o slučování rodin imigrantů. Následně vznikají například muslimská ghetta či no-go zóny, přičemž vzhledem k vysoké porodnosti afrických a muslimských imigrantů pak sociální a bezpečnostní problém nezadržitelně a nezvladatelně prudce roste. V Německu se jedná v současnosti nejvíce o slučování rodinných příslušníků imigrantů ze Sýrie, Iráku, Íránu, Jemenu, Afghánistánu a z Eritree, tedy vesměs muslimských zemí. SPD prosazuje jako jediná strana v Parlamentu nulovou toleranci této nezákonné imigrace a odmítáme diktát Bruselu.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.