Rozvoral (SPD): „Koalice ďáblů“ – jsme opravdu v dobrém klubu?

28.11.2015 11:29

Radikální organizace Islámský stát (IS) zařadil ve svém videu Českou republiku mezi své úhlavní nepřátele do takzvané „koalice ďáblů“ a prezident Miloš Zeman to okomentoval tím, že jsme v dobrém klubu.

Rozvoral (SPD): „Koalice ďáblů“ – jsme opravdu v dobrém klubu?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Vím, že to pan prezident řekl prostřednictvím svého mluvčího nadneseně, jelikož moc dobře ví, že některé státy, jejichž vlajky jsou ve videu uvedené, moc dobrá společnost v současné době není. Jedná se hlavně o některé velké státy Evropské unie, jejichž politici unii řídí a kteří se neštítí spolupodílet na všem tom imigračním šílenství, které Evropu zahlcuje. Ti totiž svými rozhodnutími dělají Evropě medvědí službu a tím vlastně napomáhají všem, kteří uctívají Alláha a proroka Mohameda v šíření kruté, netolerantní, nenávistné a velice násilné islámské ideologie na starý kontinent.

Co mě ale nejvíce překvapilo je to, že mezi těmi šedesáti vlajkami je i zelená vlajka s bílým nápisem a šavlí (která mimochodem symbolizuje výdobytky islámu a wahhábitské bojování) mířící k žerďové straně, což je vlajka Saúdské Arábie, která se společně se svým spojencem Spojenými státy americkými spolupodílela na rozvratu Iráku, Libye a Sýrie a na vycvičení a financování jednotek, které přerostly právě v Islámský stát. Nevěřím tomu, že by si někdy Islámský stát na Saúdskou Arábii něco dovolil. Když se totiž podíváme na vlajku Saúdské Arábie a na vlajku Islámského státu, uvidíme na obou úplně stejné nápisy, kterými jsou: „Není boha kromě Alláha a Mohamed je jeho prorok“, což naznačuje všelicos.

Premiér Sobotka k videu sdělil, že ho není možné podcenit a že mu tajné služby budou věnovat odpovídající pozornost. Hezké vyjádření, které je úplně k ničemu, pokud vláda své chování k imigračnímu šílenství nepřehodnotí, jelikož do teď to podceňuje až moc. Vzhledem k tomu, že se bojovníci Islámského státu snaží do Evropy dostat a získat azyl tak, že se bez dokladů vydávají za syrské uprchlíky, je potřeba přistoupit co nejrychleji k vyhlášení nulové tolerance nelegální imigraci, vyhlásit referendum o vystoupení z Evropské unie a džihád a právo šaría postavit urychleně mimo zákon. Pokud bude vláda nezodpovědná, jako doposud, lehce se totiž může stát, že se něco z toho zastrašujícího videa naplní i u nás. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…