Rozvoral (SPD): Konference „Vlastenecké jaro“, o kterém naše média musí mlčet

20.06.2016 12:14

Na konci minulého týdne se ve Vídni konala veřejná konference evropských vlasteneckých stran s názvem „Vlastenecké jaro: spolupráce pro mír, bezpečnost a prosperitu v Evropě" a česká média o ní mají nakázáno mlčet!

Rozvoral (SPD): Konference „Vlastenecké jaro“, o kterém naše média musí mlčet
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Žádní fašisté, xenofobové ani rasisté, ale dva tisíce skvělých lidí ze všech koutů našeho nádherného Starého kontinentu tedy našich domovů, které nám po staletí předávali naši předkové. Ti předkové, kteří tento kontinent již několikrát museli bránit před kdejakými nájezdníky, což se děje i v dnešní době a ani tentokrát si ho nenecháme nikým vzít.

Ze všech vlasteneckých projevů v podání Marcuse Pretzella (Německo, AFD), Marine Le Pen (Francie, FN) a Heinze-Christiana Stracheho (Rakousko, FPÖ) se linuly myšlenky evropské spolupráce suverénních národních států na bázi přímé demokracie bez diktátu, centralismu, byrokracie a přerozdělování Evropské unie; hájení národních zájmů; respektování britského referenda; zabránění masové imigraci a sankcím a provokacím vůči Rusku.

Na vlastní kůži jsem si celou konferenci v plně nabitém sále užil, a i když nejsem nějak moc jazykově vybaven, tak mi i přes tuto indispozici v některých momentech projela po celém těle „vlastenecká husí kůže“. Musím se plně ztotožnit s panem Strachem, který před uvedenou konferencí na tiskovce v rakouském parlamentu řekl: „Přichází jaro patriotů a vlastenci všech zemí by se měli spojit. Milujeme Evropu.“

No a já k tomu ještě dodávám: „MILUJI ČESKOU REPUBLIKU!“ 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace