Rozvoral (SPD): Krásná Paříž již neexistuje – už jen špína a imigranti

18.10.2016 9:06

V poslední době se na světlo světa dostávají videa a fotografie ze současné Paříže, která už zdaleka není tou hrdou a krásnou Paříží, kterou jezdily obdivovat davy turistů.

Rozvoral (SPD): Krásná Paříž již neexistuje – už jen špína a imigranti
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Někteří lidé to komentují slovy, že se v ulicích hrdého města můžeme poučit, jak bude jednoho dne vypadat apokalypsa. Všude je prý jen nepořádek a chaos. Nikde nejsou vidět žádní bílí Francouzi, ale hlavně afričtí a arabští prodavači suvenýrů. Romantické ulice jsou plné špíny, odpadků, smetí a špinavých matrací, na kterých se povalují imigranti hlavně z Eritrei a ze Súdánu.

No co k tomu říci. Asi to, že video uveřejněné serverem britského deníku Daily Mail by se mělo u nás pouštět v hlavních zprávách každý den jako večerníček pro dospělé, aby stále více lidí mohlo prozřít ze své naivity, kterou se ohrazují tím, jak stále jen opakují, že u nás žádní imigranti nejsou a být nechtějí.

Je skutečně potřeba, abychom takovéto apokalypse předešli a udělali všechno proto, aby se k nám tato katastrofa nikdy nedostala. Musíme se z takovýchto záběrů poučit a nedopustit, aby se něco takového někdy přihodilo naší matičce Praze. Je bezpodmínečně potřeba zabránit tomu, aby nám česká vláda přes odpor drtivé většiny obyvatel začala umisťovat nelegální africké a arabské imigranty do České republiky, k čemuž se již před několika měsíci zavázala.

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

21:03 Rozvoral (SPD): Migrační pakt EU, který odsouhlasil ministr vnitra Rakušan, zásadně odmítáme

Ve čtvrtek 18. dubna byla v Poslanecké sněmovně zahájena mimořádná schůze, svolaná na žádost opozice…