Rozvoral (SPD): Londýn a jeho muslimský starosta

10.05.2016 12:22

Volební vítězství muslimského kandidáta původem z Pákistánu Sadiqa Khana, který se stal minulý týden starostou Londýna je jen potvrzením toho, že se islamismus v Evropě rozvíjí podle prorokova plánu.

Rozvoral (SPD): Londýn a jeho muslimský starosta
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Je vidět, že byla imigrační politika Velké Británie na bázi multikulturalismu z důvodu levné pracovní síly nejen z muslimských zemí v minulosti velice podceněna a islámská ideologie tím začíná sbírat první plody své postupné práce o džihádu (svaté válce) neboli šíření této nenávistné, netolerantní a velice násilné ideologie ve světě.

Pan starosta řekl: „Jsem Londýňan, jsem Brit, jsem muslimského vyznání a jsem samozřejmě hrdý být muslimem.“ Já tvrdím, že hrdost na to být muslimem v kombinaci s labouristickou výrazně levicovou politikou nemůže být pro Londýn do budoucna nic dobrého.

Pro naše české občany by to měl být varovný prst, jak by mohly za pár let dopadnout volby třeba v Praze, pokud nebudeme přemýšlet zdravým selským rozumem!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

13:09 Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

Vláda schválila Rozpočtovou strategii sektoru veřejných institucí na roky 2025 až 2027 a k ní přilož…