Rozvoral (SPD): Multikulturní šílenství je obrovský byznys

10.08.2015 12:56

Již delší dobu to vypadá, že multikulturní šílenství všech, kteří poklonkují Evropské unii, je snad opravdu cílené a velmi dobře řízené mocensko-finančními strukturami.

Rozvoral (SPD): Multikulturní šílenství je obrovský byznys
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Není možné, že by to mohlo být jinak, jelikož se to děje proti vůli většiny občanů Evropské unie. Nevěřím, že by měla nějaká vítězná politická strana ve volbách v jakémkoli státě EU ve svém politickém programu přijímání imigrantů a obohacování kultury muslimskou ideologií. Všechno to multikulturní šílenství je namířeno proti obyčejným občanům s cílem vyvolat paniku a do budoucna mít připravenu pořádnou výmluvu ohledně dalšího zadlužování států a o nutnosti si půjčovat další a další finanční prostředky na integraci a řešení imigrantské krize.

Ze strany mocensko-finančních struktur je to geniální tah, jelikož multikulturní obohacování Evropy se bez finančních prostředků těžko obejde a bude nás to všechny stát nepředstavitelné sumy a balíky peněz, které si budeme muset půjčovat od všech těch lichvářských společností za nemalé úroky.

Není možné, aby to takto pokračovalo i do budoucna a abychom zanechali našim potomkům Evropu ještě více zadluženou a multikulturně obohacenou jen proto, že si to pár vyvolených oligarchů a zaplacených sluníčkářských hyen všech těch neziskových organizací přeje. Jediným řešením je nulová tolerance nelegální imigrace, kterou je každé překročení schengenského prostoru příslušníky nečlenských států.

Pokud chceme pomoci, udělejme nejdříve všechno pro to, abychom pomohli postiženým lidem v jejich zemích nebo v zemích sousedních se stejnou kulturou a zvyky, jelikož tak je to finančně, sociálně a kulturně mnohem výhodnější, jednodušší, logičtější a hlavně jak fyzicky, tak také zdravotně bezpečnější, než je integrovat kdekoli v Evropě. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…