Rozvoral (SPD): My budeme imigrantům pomáhat a oni nás za to budou znásilňovat a vraždit

06.12.2016 9:40

Tak by se dal ve stručnosti popsat poslední případ z Německa, kde osmnáctiletý islámský imigrant z Afghánistánu 16. října ve večerních hodinách nejprve přepadl, znásilnil a nakonec zavraždil devatenáctiletou dívku.

Rozvoral (SPD): My budeme imigrantům pomáhat a oni nás za to budou znásilňovat a vraždit
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Britský deník The Express o celém případu píše tak, že zavražděnou byla studentka medicíny z Freiburgu, která se jmenovala Maria Ledenburgerová. Její mrtvé tělo měl údajně imigrant pohodit u řeky Dreisam. Případu se věnovalo několik desítek vyšetřovatelů a pachatel byl zatčen tento pátek. Prozradil ho jeho nápadný účes a usvědčily ho testy DNA. Pod tíhou těchto důkazů se ke znásilnění a zavraždění dívky doznal.

Na celém případu jsou pikantní dvě věci. Otec dívky Dr. Clemens Ladenburger je vysokým úředníkem v Evropské unii a mimo jiné je nejbližším spolupracovníkem šéfa právního oddělení Evropské komise. Sama dívka před svou smrtí údajně ve svém volném čase pracovala jako dobrovolnice v uprchlickém táboře ve Freiburgu. Osud dívky by se tak dal popsat slovy: „Za dobrotu na žebrotu.“

Nepíši to proto, abych se vysmíval jejímu otci, že mají, co chtěli. To bych si v žádném případě nedovolil. Je to obrovská tragédie, velice s ním soucítím a musí to být pro něho velice těžké, ale pokud si i přes tento neomluvitelný čin on sám i jeho spolupracovníci v Bruselu neuvědomí, že z důvodu eurounijní propagace multikulturní ideologie budou podobné tragédie pokračovat i nadále a nebudou s tím chtít něco udělat, nemají takoví lidé srdce a není jim pomoci.

Na tomto případu je velice dobře vidět, jak otřesnou páchají hlavouni Evropské unie vlastní sebevraždu celé Evropy. Jaký ještě chtějí důkaz k tomu, aby jejich mysl prozřela? To už jim nestačí ani to, že se to bytostně dotýká i jejich rodin a toho nejcennějšího co mají? Chtěl bych uvěřit tomu, že dostanou rozum, ale obávám se, že ani takováto tragédie jim pohled na imigrační krizi nevylepší a stále budou svět multikulturalismu podporovat! 

Převzato z profilu na PL.cz.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…