Rozvoral (SPD): Naše reference rostou

01.11.2016 9:45

Po úspěchu v krajských volbách si agentury pro výzkum veřejného mínění nemohou dovolit dát našemu hnutí pod 5% a tak nám v nejnovějším průzkumu přisoudila agentura STEM o dvě desetiny více.

Rozvoral (SPD): Naše reference rostou
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Znamená to tedy, že se s námi bude počítat i v dalších průzkumech? Myslím si, že ne a jak bude čas plynout a vzdalovat se od krajských voleb, vrátí se průzkumy pro naše hnutí zase pěkně pod hranici pěti procent. STEM nás nazývá protestním hnutím, někteří politici o nás dokonce mluví jako o extremistech a tak nebude před parlamentními volbami potřeba, aby takovéto hnutí mělo tak velké preference. Někteří lidé totiž na preference dají, a pokud má jakákoli strana pod pět procent vnímají to tak, že by jejich hlas propadl. Podle preferencí se také budou vybírat hosté do předvolebních debat ve všech médiích a zadání bude takové, abychom v nich nebyli, anebo když už byli, tak alespoň co nejméně.

Mediální blokáda hnutí SPD je obrovská a je zcela jasné, že nebýt jí, tak se bavíme o úplně jiných procentech preferencí. Nedá se nic dělat, musíme být trpěliví a po malých krůčcích stoupat stále výš a výš. Věřím, že si nás voliči, kterým není lhostejná naše zem a její kultura postupně najdou. Hnutí SPD ze své cesty neuhne a bude i nadále prosazovat v prvé řadě zájmy České republiky a českých občanů. Náš vlastenecký program pro přímou demokracii, vymahatelnou odpovědnost politiků, spravedlnost, prosazování zákazu umisťování nelegálních imigrantů a vypsání referenda o vystoupení z Evropské unie je koncipován tak, aby měl vždy poslední slovo občan. 

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice