Rozvoral (SPD): Ne, islámské imigranty zde nechceme, hlásí celá Evropa

14.07.2016 9:06

Podle průzkumů přestáváme věřit v to, že se islámští imigranti dokáží v Evropě integrovat a žít s námi v klidu a míru, což ale není zas až tak velké překvapení, nýbrž potvrzení zdravého selského rozumu.

Rozvoral (SPD): Ne, islámské imigranty zde nechceme, hlásí celá Evropa
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Průzkumům příliš nevěřím a je mi jasné, že i tento průzkum nebude v zájmu ochrany multikulturní ideologie příliš objektivní. Když už ale i takzvané oficiální průzkumy mluví o tom, že se v poslední době dramaticky mění postoj Evropanů k imigraci a že je proti tomu většina občanů, mnohé to naznačuje a ze zkušenosti vím, že ta procenta odpůrců budou ještě mnohem větší. Evropský lid má prostě na islámské imigranty čím dál tím jasnější názor!

Průzkum, o kterém mluvím, prováděla podle MF DNES americká společnost Pew Research Center v deseti zemích představujících celkem osmdesát procent Evropy. 59 procent Evropanů si myslí, že uprchlická krize zvýšila ohrožení terorismem. Padesát procent se obává ekonomických důsledků. 58 procent již nevěří, že se chtějí muslimové v Evropě integrovat. Z dalších statistik je patrné, že imigranti zásadně zvyšují kriminalitu. V některých zemích zaznamenala agentura i alarmující výsledky, například v Maďarsku se již muslimů obává 75 procent občanů.

Tyto statistiky se asi všem sluníčkářům nečtou moc dobře. Je z nich vidět, že většina občanů Evropy, kteří o této problematice přemýšlí, velice dobře ví, že je islámská ideologie neslučitelná se svobodou a demokracií, což jsou hlavní hodnoty evropského společenství. Je to netolerantní, velice násilná, zvrhlá a ženami opovrhující ideologie, která se schovává za náboženství.

Věřím, že se v brzké době podaří ve většině států Evropy prosadit politický systém přímé demokracie, který funguje na bázi referend a že si potom vždy lidé odhlasují to, co je pro většinu nejpřijatelnější bez toho, aby se pořizovali samozvaným elitám. Jednou z prvních věcí musí být postavení džihádu a práva šaría mimo zákon. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…