Rozvoral (SPD): Neuvěřitelné – jméno Mohamed se stává jedním z nejoblíbenějších v Evropě

12.02.2016 10:41

Toto zjištění pro nás znamená obrovské nebezpečí, jelikož už teď je toto jméno druhé nejpopulárnější mezi novorozenými chlapci v Nizozemsku. Stejně tak je tomu i v Bruselu, Oslu, Londýně a vůbec v celé Velké Británii.

Rozvoral (SPD): Neuvěřitelné – jméno Mohamed se stává jedním z nejoblíbenějších v Evropě
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

S touto zprávou přišel nizozemský politik Geert Wilders ve svém komentáři publikovaném na internetovém serveru Breitbart, kde varuje před nárůstem muslimské populace a islámu vůbec. Islám označuje za totalitní politickou ideologii a vyzývá k zastavení veškeré migrace z muslimského světa. Dále připomíná zprávu Pew Research Center z dubna loňského roku, podle které v případě pokračování současného vývoje v roce 2050 počet příznivců islámu dosáhne počtu křesťanů s tím, že v příštích více než třiceti letech se také očekává nárůst světové populace o 35 %, ale počet samotných muslimů vzroste o neuvěřitelných 73 % na jednasedmdesát milionů, zatímco před šesti lety dosahovala 43 milionů lidí.

Čtení těchto čísel působí na lidi, kteří vědí co islámská nenávistná, netolerantní a velice násilná ideologie dovede, zcela děsivě. Proto by se měly všechny státy Evropy zamyslet nad svou politikou podpory mladých rodin a udělat všechno proto, aby mladé lidi motivovaly k reprodukci a výchově dětí. Zatím dělají všechno naopak a místo těchto opatření musí z důvodu neschopnosti některých evropských politiků a na základě jejich proimigrační politiky vynakládat miliardy eur na podporu řízené imigrace, která má všechny znaky toho, že nás za pár let jako národy zcela vyhubí. Je to také její poslání od Alláha prostřednictvím proroka Mohameda s názvem džihád, na šíření islámu do celého světa s jeho následným ovládnutím a vytvořením celosvětového islámského státu s jedinou správnou vírou.

Když se nad tím vším zamyslíme, tak přijdeme na to, že se nám do budoucna podpora mladých rodin musí zákonitě velice vyplatit a každé finančně podporované děcko prostřednictvím státu to společnosti svou následnou prací a všemi možnými odvody mnohonásobně vrátí. Pokud k tomu někdy dospějeme a já pevně věřím, že ano, zachováme si tím pro celou židovsko-křesťanskou civilizaci svobodu a demokracii a jsem si jist, že zcela určitě pak již nebude jméno Mohamed jedním z nejoblíbenějších jmen mezi novorozenými chlapci v Evropě. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

18:09 Majerová (Trikolora): Slovenská vláda ruší veřejnoprávní média

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu zákona na zrušení veřejnoprávních médií na S…