Rozvoral (SPD): Neziskové organizace jsou součástí řízené invaze islamismu do Evropy!

04.03.2016 20:50

Tyto nikým nevolitelné spolky se nás snaží za naše peníze poučovat, jak že se máme chovat k imigrantům, kteří nás chtějí pouze vysát jako pijavice a v následném období rozšiřovat svou středověkou ideologii.

Rozvoral (SPD): Neziskové organizace jsou součástí řízené invaze islamismu do Evropy!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Neziskové organizace byly ze začátku vytvořeny k tomu, aby pomáhaly lidem v nouzi a k veřejně prospěšné činnosti, ale postupem času byly zneužity k politické moci, k prosazování zájmů určité sorty lidí a aby napomáhaly multikulturní propagandě. Co mě na tom děsí ze všeho nejvíc je to, že se jejich počet neustále navyšuje a strmou řadou stoupá.

Těmto organizacím je jedno co se s Evropou v budoucnu stane, hlavně když mohou na základě svého počínání finančně profitovat. To je jejich nejdůležitější poslání a budou se ho držet zuby nehty. Nás, kteří islamizaci Evropy od začátku imigrační krize na základě logických argumentů kritizují, nazývají na svá plná nevymáchaná ústa rasisty, xenofoby a fašisty. Mají to totiž v zadání od těch, kteří jim rvou miliardy korun z našich daní pro jejich „záslužnou“ činnost.

Ty miliardy dostávají od české vlády ze státního rozpočtu, od Evropské unie, ale také přes různé organizace i ze Spojených států amerických, kterým samozřejmě velmi záleží na tom, aby se Evropa co nejvíce rozložila. Pokud se to totiž podaří, velice rádi nám na všechno nové půjčí a tak se maximalizace zisku pro jedno procento vyvolených bude stále navyšovat.

Dnes už se ví, že v pozadí těchto spolků stojí různé pochybné organice, bohatí lidé a dokonce i politici, kteří si přes ně hájí své zájmy. Ti, kteří v nich pak pracují, udělají za pár prašivých dukátů všechno, co jim tito vlivní lidé nařídí a vůbec se za svou činnost, kterou působí na lidské city, nestydí. Je to proto, že jim ty miliardy dukátů zaslepily mozek.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.