Rozvoral (SPD): Novoroční projev paní Angely jen potvrdil řízenou invazi islamismu do Evropy

06.01.2016 12:00

Řízenou invazi středověké, netolerantní a velmi násilné islámské ideologie vyznávající zvrácené zvyky a opovrhování ženami do Evropy zcela jasně potvrdil novoroční projev východoněmecké svazačky Angely Merkelové.

Rozvoral (SPD): Novoroční projev paní Angely jen potvrdil řízenou invazi islamismu do Evropy
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Když totiž spolková kancléřka Německa řekne v novoročním projevu, že navzdory mnoha problémům představuje příchod statisíců uprchlíků pro Německo především příležitost do budoucna, nic jiného než řízená invaze to být nemůže. Vždyť i malé dítě ví, že budoucnost každého národa je závislá hlavně na rodině, vzdělanosti, kultuře, právu a pracovitosti občanů, kteří svou pracovitostí a pílí přispívají do společného. Dále na národních tradicích a zvycích, a že to v žádném případě nemůže být imigrace a přistěhovalectví a to zvláště ze zemí, kde vzdělanost, pracovitost a píle jsou pouze sprostá slova a že imigrace z takovýchto zemí vždy jen odsává finanční prostředky z rozpočtu každého státu.

Dále paní Angela vyzvala obyvatele Německa, aby se nenechali rozdělit a dodala: „Je důležité, abychom nenaslouchali těm, kteří si s chladem, či dokonce nenávistí v srdci chtějí uzurpovat němectví jen pro sebe a ostatní z něj chtějí vyloučit.“

Ten, kdo jí toto novoroční poselství psal a následně vložil do úst, ví přesně, co dělá a jak má citově zapůsobit na německé spoluobčany, aby nebylo poznat, že je invaze v plném proudu. Až přestanou pomáhat citově sladká slova o srdci a Němci to prokouknou, přijdou na řadu miliardy eur, které již teď nabízí Saúdská Arábie Evropě a to nejen na stavby mešit. Také proto byl celý novoroční projev opatřen arabskými a anglickými titulky a bylo možno si ho s nimi přehrát ihned po odvysílání tohoto poselství na internetové stránce veřejnoprávní televize. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…