Rozvoral (SPD): Odsuzujeme další zbabělé útoky islámských teroristů v Evropě

20.09.2017 12:09

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) pro tento týden.

Rozvoral (SPD): Odsuzujeme další zbabělé útoky islámských teroristů v Evropě
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

1. Předsednictvo SPD odsuzuje další zbabělé útoky islámských teroristů v Londýně, Německu a Paříži z minulého týdne. Je jasné, že bez imigrační krize, rozpoutané šílenou politikou EU, by Evropa byla daleko bezpečnější. V této souvislosti předsednictvo SPD vyzývá veřejnoprávní masmedia, aby o podobných incidentech informovala včas, úplně a pravdivě. Další politická korektnost je naprosto nepřijatelná a výrazně snižuje kredibilitu veřejných médií! Současně to ukazuje na neochotu současného politického vedení ČR skutečně vážně této hrozbě čelit.

2. Předsednictvo SPD odsuzuje projev předsedy Evropské komise Junckera jako naprosto nepřijatelný, zejména v části, kde vyzývá k ještě větší integraci a k ještě většímu předání moci národních vlád do rukou nevolené a neodvolatelné Evropské komise. Evropská komise v roli vládce Evropy naprosto selhala v těch nejzákladnějších povinnostech, to je především zabezpečit ochranu vnějších hranic Schengenu a bezpečnosti obyvatel Evropy. Toto katastrofální selhání nelze vyvážit ani příslibem, že Češi dostanou kvalitnější čokoládu. SPD požaduje referendum o vystoupení z EU.

3. Předsednictvo SPD poukazuje na fakt, že za 13 let od našeho členství v EU se nenaplnily sliby tehdejších vládců ČR a EU o nastupujícím růstu životní úrovně obyvatel, dorovnání mezd na úroveň Německa a podobné chiméry. Předsednictvo chápe tento vývoj jako důsledek rozsáhlého obelhávání obyvatelstva, aby bylo umožněno nadnárodním firmám beztrestně drancovat bohatství ČR. Z toho důvodu vidí jako naprosto oprávněný svůj požadavek na ukončení investičních podpor pro montovny nadnárodních korporací. Požadujeme reinvestice jejich zisku a povinnost uzavírat se zaměstnanci kolektivní smlouvu, kde bude řešen podíl zaměstnanců na zisku společnosti.

4. Volby v Německu očividně nepřinesou žádnou změnu ve směřování Německa v nejbližší budoucnosti, ať již vyhraje Schulz (SPD) 20% nebo Merkelová (CDU/CSU) 37%. Jediná vlastenecká strana AFD s 12% by podle posledních průzkumů obsadila 3. místo. Předpokládaný výsledek německých voleb potvrzuje analýzu budoucího vývoje v Evropě, že Německo se stalo rizikovým partnerem v otázce bezpečnosti, a že ČR bude muset hledat bezpečnostní záruky pro střední Evropu v užší spolupráci s V4, případně s Rakouskem. Především ale musí neprodleně zahájit proces budování vlastní vševojskové armády, protože hlavní starost o bezpečnost obyvatel ČR bude ležet právě na ní.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.