Rozvoral (SPD): Oranžová květina by při dodržování zákonů ČR začala vadnout

21.04.2016 13:11

Proto se vedení ČSSD společně se svými právníky rozhodlo nerespektovat pravomocné rozhodnutí soudu a dalo tím všem občanům České republiky najevo, v jakémže kocourkově žijí.

Rozvoral (SPD): Oranžová květina by při dodržování zákonů ČR začala vadnout
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Pro všechny poctivé občany České republiky by to měl být signál ne toho, že se nemusí zákony dodržovat, to v žádném případě, ale toho, že tato strana nemá v budoucnu co pohledávat mezi stranami, které jsou součástí vládnoucí koalice. Nejen že si vládnoucí politici v čele s premiérem Sobotkou myslí, že jsou nadlidi a zákony pro ně neplatí, oni již více jak rok s celým národem pohrdají a nerespektování pravomocného rozsudku je jen třešničkou na prohnilém oranžovém dortu.

Pohrdají námi tím, že nerespektují názor drtivé většiny národa ohledně imigračního šílenství. Pohrdají námi tím, že si dovolili předložit do Poslanecké sněmovny zákon o referendu, který je neskutečným paskvilem a nic neřešícím návrhem. Pohrdají námi tím, že z našich peněz dotují různé a pochybné neziskové organizace, jejichž hospodaření nikdo nekontroluje. Pohrdají námi tím, že bez našeho svolení vymyslí stupidní název Czechia. Pohrdají námi tím, že lezou paní Angele a celé Evropské unii ze zištných důvodů…, však víte kam.

Já jen doufám, že si to budou občané naší vlasti velice dobře pamatovat, kocourkov odmítnou podporovat a tím pádem bude vadnutí oranžové květiny čím dál tím větší, až úplně uvadne! 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

8:19 Hejtman Grolich: Jižní Morava si od roku 2027 polepší v rozpočtu o 2,8 miliardy ročně

Jihomoravský kraj dostal od ministerstva financí k připomínkování pozměněný návrh, který upravuje fi…