Rozvoral (SPD): Paní Angela za týden v Praze – přijede podpořit svou loutku Bohouška!

18.08.2016 12:22

Jaký je pravý důvod návštěvy Angely Merkelové, která proběhne za týden v Praze? No jasně, že je to ze zištných důvodů. Přijede podpořit svou loutku Bohouška před krajskými a senátními volbami.

Rozvoral (SPD): Paní Angela za týden v Praze – přijede podpořit svou loutku Bohouška!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Drzost paní Angely nezná mezí. V České republice jí nesnáší drtivá většina občanů, kteří jí právem vytýkají, že zaplavila celou Evropu islámskými imigranty. Ona se ale i přes to na nás přijede podívat, aby osobně před krajskými a senátními volbami vyjádřila podporu poslušnému Bohouškovi, kterého prostřednictvím svých poradců v čele s panem Špidlou vodí na provázku jako loutku. Ten se na její návštěvu těší a už se nemůže dočkat, jak jí všechno odkývá. Je společně se svými poradci připraven všechny její pokyny, jak dále naložit s imigračním šílenstvím uposlechnout a slíbit jí poslušnost.

Ta poslušnost bude zcela jistě v budoucnu pro hodného Bohouška ohodnocena teplým místečkem v nějaké dobře situované bruselské kanceláři, kam si s sebou vezme Špidlu a spol. a všichni budou spokojeni.

Tato dáma je společně s úředníky Evropské komise zrádcem evropských demokratických hodnot a tradic a naši celníci by měli při příletu pořádně prohlédnout celé její letadlo, aby se nám nepokusila nějakého „ubohého“ imigranta ve značkových hadrech a s nejmodernějším iPhonem propašovat do naší vlasti. Jsem si jist, že by toho byla schopná a pak by nám všem řekla, že to společně zvládneme.

Já jen doufám, že tu návštěvu paní kancléřky vezme většina občanů České republiky jako antikampaň a při volbách to dají Bohouškovi jasně najevo. Ten kdo jde svou politikou proti drtivé většině občanů, nemá v politice co pohledávat. Politik je od toho, aby svým občanům za jejich peníze sloužil a hájil v prvé řadě jejich zájmy. 

Převzato z profilu na PL.cz.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.