Rozvoral (SPD): Paní Angelu nám nějak přestali ukazovat, připravuje snad nový plán?

06.05.2016 9:45

Pokud by se minulý týden nepřijel do Evropy rozloučit odcházející prezident USA Barack Obama, který se klaněl a nadšeně vychvaloval německou kancléřku za postoj k imigrantské krizi, nevěděli bychom, že paní Angela existuje.

Rozvoral (SPD): Paní Angelu nám nějak přestali ukazovat, připravuje snad nový plán?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Již delší dobu o ní všechna média skoro mlčí a je možné, že se v ústraní připravují další neuvážené kroky k destabilizaci Evropy. Já jen doufám, že to není jen nějaký klid před bouří a že až nám jí opět média neservírují v celé její kráse, nebude to pro celou Evropu tajfun nebo dokonce tsunami. Tyto přírodní katastrofy se sice Evropě vyhýbají, ale to co dokáží vládnoucí evropští politici v čele s touto dámou, nemá od těchto přírodních jevů vůbec daleko.

Naposledy tyto pomazané hlavy vymyslely povinné kvóty na přerozdělování imigrantů s tím, že pokud to nějaký stát odmítne, zaplatí tučné výkupné cca sedm milionů korun za každého nepřijatého imigranta. Dalším neuváženým krokem Evropské komise je odsouhlasení bezvízového styku pro Turky cestující do Evropy, čímž splnila sultánovi jeho požadavky na základě jeho neomaleného vydírání.

Také bychom měli být na pozoru a velmi ostražití, jelikož se už objevují názory, že by po uzavření balkánské trasy mohla vzniknout nová imigrační trasa do Německa přes Českou republiku. Připouští to podle Mladé fronty Dnes bavorský policejní mluvčí Frank Koller. Bavorská policie totiž před pár dny zadržela čtyři vozidla, která převezla uprchlíky z České republiky do Německa. Další dvě vozidla skončila těsně před hranicemi. No a česká policie před týdnem zastavila na Domažlicku maďarskou dodávku s 26 imigranty a z toho bylo deset dětí.

Česká republika se totiž podle Mladé fronty Dnes, která se odkazuje na specializovaný web pro uprchlíky www.w2eu.info (Vítejte v Evropě) stala ze země, které je třeba se vyhnout zemí přátelskou k uprchlíkům a radí jim kudy jít a kde sehnat převaděče. Tyto informace mě přímo děsí, ale bylo zřejmě jen otázkou času, kdy se něco takového začne dít, jelikož chování našich vládních politiků v čele s premiérem Sobotkou, který před paní Angelou a EU sklápí hlavu, je v této věci zcela tristní a jen tomu všemu šílenství nahrává. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…