Rozvoral (SPD): Po zrušení „džungle“ trpí ulice Paříže stále více a více

04.11.2016 12:41

Po zrušení uprchlického tábora v Calais se do hlavního města přesouvají stovky imigrantů, kteří stanují přímo v ulicích města a své okolí zamořují obrovským nepořádkem a neskutečným zápachem.

Rozvoral (SPD): Po zrušení „džungle“ trpí ulice Paříže stále více a více
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Imigranti si dle britského deníku Daily Mail staví svá tábořiště přímo v ulicích a poblíž rušných křižovatek, která zaplavují výkaly, odpadky a neskutečným zápachem moči. Lidé, kteří v těchto lokalitách bydlí raději ani nevycházejí ven a zůstávají zamčeni doma. Je to hlavně také proto, že se tito imigranti mezi sebou velice často napadají, jelikož si vyřizují účty z „Džungle“, kde byly jejich rozbroje také na denním pořádku. Velmi často napadají i policisty, kteří se je marně pokouší z těchto prostor vytlačovat. Jedná se o stovky až tisíce ekonomických imigrantů ze Súdánu, Libye, Afghánistánu a Eritrei, kteří se zde také vrhají na kolemjdoucí, strhávají z nich šperky a kradou jim kabelky a stále ve větší míře i chleba.

Přátelé buďme rádi, že tady takovouto zvěř ještě v takové míře nemáme a udělejme všichni společně všechno pro to, aby se v naší krásné zemi něco podobného nikdy neobjevilo. Umíte si představit, že bychom takto multikulturně obohatili naši stověžatou matičku Prahu? Některé politické špičky v čele se Sobotkou a Babišem se o to už na nátlak Evropské unie začínají snažit a proto vyčlenili půl miliardy korun na integraci šesti tisíc imigrantů na období tří let. Nesmíme jim to v žádném případě dovolit a jedinou možností, aby se to nestalo je nedat jim mandát v blížících se volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky, které se budou konat na podzim příštího roku.

Hnutí SPD je jedinou vlasteneckou politickou stranou v ČR bojující proti umisťování nelegálních islámských imigrantů a propagaci islámské ideologie do České republiky, prosazující přímou demokracii s vymahatelnou odpovědností politiků, exekutivy a soudců, která má obrovské ambice na zvolení do Parlamentu a čím více občanů to co nejrychleji pochopí, tím bude větší možnost ten program naplnit a zachránit tak svobodu, demokracii a kulturu. Proto je potřeba nad tím velice přemýšlet a nezahazovat své hlasy někam do koše neuváženou volbou. 

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…