Rozvoral (SPD): Poučme se z chyb druhých evropských států proti islámské ideologii!

16.11.2015 12:57

Všichni politici stále dokola opakují, že jsou teroristickými činy hluboce otřeseni, ale když ihned potom prohlásí šéf EK Jean-Claude Juncker, že kvůli útokům v Paříži nesmíme začít migranty odmítat, hlava mi to nebere.

Rozvoral (SPD): Poučme se z chyb druhých evropských států proti islámské ideologii!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Z jeho slov je cítit obrovské pokrytectví a nám tedy opravdu nezbývá nic jiného než se co nejdříve vymanit ze spárů takovýchto zrádců Evropy a sami si rozhodnout, co je pro nás občany České republiky prioritou. Podle mého názoru je to okamžité uzavření státních hranic, vyhlášení nulové tolerance nezákonné imigraci a co nejrychlejší vyhlášení referenda o vystoupení z Evropské unie, aby nám tito zrádci nemohli nařizovat, o kolik že imigrantů se musíme solidárně postarat. Dalším důležitým krokem je postavení nenávistné a nesmírně kruté islámské ideologie mimo zákon a jeho důsledné dodržování. Jen tak můžeme předejít všem těm barbarským teroristickým činům, které jsou namířeny proti evropským demokratickým hodnotám a mají za úkol nás vyprovokovat a zastrašit.

Státy jako jsou Francie, Velká Británie, Německo, Švédsko a další udělaly v minulosti obrovskou chybu v tom, že chtěly, aby se u nich žilo multikulturně a neuvědomovaly si, že právě toto odporně násilné a netolerantní islámské ideologii nesmírně vyhovuje. Ta totiž ve jménu džihádu řízeně a postupně vysílá do Evropy své zástupce, aby usilovali o šíření této ideologie ve světě, tak jak jim to nařizuje prorok Mohamed.

Z těchto obrovských chyb se musí Česká republika a její občané velice poučit a nedopustit, aby se něco podobného začalo dít i u nás. Máme to pouze ve svých rukou, a pokud o tom začneme všichni alespoň trochu přemýšlet, dojdeme k tomu, že jedině tak jsme schopni si uchránit naši kulturu, tradice a demokratické hodnoty, které nám předávali naši předkové.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace