Rozvoral (SPD): Požadujeme povinnost zpětného prokázání původu majetku

08.02.2017 9:40

Usnesení předsednictva hnutí SPD pro tento týden!

Rozvoral (SPD): Požadujeme povinnost zpětného prokázání původu majetku
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

1.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie programově požaduje povinnost zpětného prokázání původu majetku. Současná hádka o legálnosti nabytí majetku mezi vicepremiérem Babišem a premiérem Sobotkou je jen důsledkem toho, že zde neexistuje právní stav, který by znemožňoval tunelování a korupci.

2.) Hnutí Svoboda a přímá demokracie konstatuje, že současné spory ve vládní koalici v podstatě způsobily nefunkčnost vlády. Reakce občanů na tuto situaci musí být jediná: nepodporovat ve volbách v říjnu 2017 mainstreamové strany. Hnutí Svoboda a přímá demokracie je připraveno převzít odpovědnost za politické vedení České republiky.

3.) Hnutí SPD – Tomio Okamura vítá rozhodnutí britského parlamentu respektovat výsledek referenda a podpořit výstup Velké Británie z Evropské unie.

4.) Předsednictvo SPD považuje summit EU na Maltě za setkání, které pouze předstírá řešení problémů. Imigrace je součásti politiky Evropské unie a jediná cesta České republiky v zájmu ochrany našich národních a státních zájmů je vystoupit z této podoby evropské integrace. 

5.) Hnutí SPD – Tomio Okamura odmítá dezinformace, které se šíří na sociálních sítích, o politických dohodách mezi SPD a jinými politickými subjekty. Hnutí SPD půjde do sněmovních voleb v říjnu 2017 samostatně a případná povolební koalice závisí pouze na možnosti realizovat volební program našeho hnutí. SPD s nikým dopředu nejedná, prosazuje pevně svůj program a nedá se koupit žádnou formou politické korupce.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

17:04 Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k tramvaji na Václavském náměstí.