Rozvoral (SPD): Před branami Unie je šest milionů imigrantů snažících se dostat do Evropy!

03.03.2017 9:17

Nedávno se v médiích objevila zpráva o tom, že se před branami Evropské unie nachází šest milionů imigrantů z nejzaostalejší a nejnásilnější kultury na světě, kteří se snaží dostat do Evropy.

Rozvoral (SPD): Před branami Unie je šest milionů imigrantů snažících se dostat do Evropy!
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Tyto informace přinesl deník Bild, který odtajnil zprávu německé rozvědky, jež neměla nikdy spatřit světlo světa. Mimo jiné se v ní uvádí, že existuje nejméně 5,95 milionu imigrantů v zemích kolem Středozemního moře, kteří se snaží dostat do Evropy. Jen v samotném Turecku jsou připraveni podle zprávy na cestu do Evropy tři miliony lidí. V Libyi je to 1,2 milionu imigrantů a další k nim stále přibývají.

K podobným číslům dospěla i evropská pohraniční agentura Frontex, což potvrdil i nový předseda Evropského parlamentu Antonio Tajani, který řekl, že pokud nebudou problémy lidí v Africe uspokojivě vyřešeny, bude Starý kontinent čelit milionům Afričanů tlačících se do Evropy a žádné hráze jim v tom podle něho nezabrání.

Prodejní žurnalisté v čele s Českou televizí nás neustále krmí zaručenými informacemi o tom, že je imigrační vlna na ústupu a pak se dozvíme takovéto otřesné informace z utajované zprávy německých tajných služeb. Co je k tomu vede a v čí prospěch vlastně žurnalisté hlavního proudu jednají a neobjektivně informují? Kryjí tím jednoznačně neschopnou politiku Bruselu. Je potřeba, abychom politické korektnosti, kavárenským tlachům, namyšlenému levičáctví a prohnilým neziskovkám s politickým pozadím dali vale a začali přemýšlet zdravým selským rozumem.

Evropská unie svou politikou roztažených rukou žene Evropu do záhuby a naše vláda včele s premiérem Sobotkou jí jen ustrašeně přikyvuje, čemuž se musíme bránit. Jedinou možností je tento centralisticko-byrokratický spolek opustit. Vyhlasme proto referendum o vystoupení České republiky z Evropské unie, ať si sami lidé vyberou, jak chtějí žít!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

18:09 Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke globální krizi.