Rozvoral (SPD): Premiér Sobotka nás připravuje na to, že již brzy otevře náruč imigrantům

03.02.2016 9:47

V rozhovoru pro týdeník Respekt totiž prohlásil, že by se Češi neměli zapouzdřit jako český národ. Česko by pak prý začalo zaostávat a vyloučilo by se z Evropy.

Rozvoral (SPD): Premiér Sobotka nás připravuje na to, že již brzy otevře náruč imigrantům
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

No pane premiére řeknu Vám, už aby to bylo a byli jsme z té byrokratické unijní Evropy, která prostřednictvím své nedemokratické a nikým nevolené Evropské komise diktuje na základě Lisabonské smlouvy svým členům, jak že se mají chovat ve vlastních zemích pryč. Čím dříve to samozřejmě bude, tím to pro český národ a jeho kulturu bude větší vítězství.

Dále pan Sobotka řekl: „Myslím, že Češi nejsou xenofobní, my jsme přece vždycky byli zvyklí žít s Němci, s Židy, dneska s Ukrajinci. Nemyslím, že jsme národ, který se chce v příštích letech uzavírat.“ Tak v tomto máte naprostou pravdu Bohuslave, to s Vámi musím souhlasit. Xenofobní opravdu nejsme, jelikož neznámého se nebojíme a zvyklí na soužití s ostatními národy také jsme, jelikož všichni ti, které jste jmenoval, nepreferují právo šaría a neohánějí se džihádem (což je rozšiřování velice násilné, netolerantní a nedemokratické islámské ideologie do celého světa), kterým je po psychické stránce vyzbrojil Alláh prostřednictvím proroka Mohameda.

Premiér také ještě poznamenal, že si nedovede představit, že se levice k novým otázkám, které jsou před politiky kladeny, postaví jinak než zahrnutím solidarity, svobody a otevřenosti. Snaží se prý, aby postoj jeho a ČSSD byl postaven na kombinaci realismu s otevřeností. No tak ho vidíte „Slabotku“ mluví přesně tak, jak to chce slyšet kancléřka neboli paní Angela. Tedy přesně tak, jak mu naznačoval jeho politický poradce v uniklých e-mailech.

Touto jeho veřejnou solidaritou a otevřeností nás pomaličku připravuje na to, že až kancléřka zavelí, sklopí uši a poslušně otevře náruč všem imigrantům, které nám neschopná politička s eurounijními nohsledy neboli přisluhovači opírající se o Lisabonskou smlouvu přidělí. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…