Rozvoral (SPD): Prý začala katastrofa v přímém přenosu

15.02.2016 9:42

To jsou slova maďarského premiéra Viktora Orbána, podle kterého se začala uskutečňovat tajná Německo-Turecká dohoda o dovozu imigrantů z Turecka do Evropy.

Rozvoral (SPD): Prý začala katastrofa v přímém přenosu
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Podle internetového vydání deníku Magyar Idök to řekl Orbán na úvod schůzky parlamentních frakcí stran vládnoucího bloku Fidesz-KDNP v maďarském Lillafüredu. „Podstatou dohody je, že 400 tisíc až 500 tisíc imigrantů převezou přímo z Turecka na území Evropské unie. Avšak nepřijme je jen Německo, ale povinně by je rozdělili mezi členské státy EU,“ cituje deník Orbána, který ještě nezapomněl dodat, že se nejedná o nic jiného než o fašistické propojení dvou států, které mají za úkol způsobit totální rozvrat EU, který je v plném proudu.

Maďarský premiér Orbán je jedním z mála evropských vládních politiků, který přemýšlí zdravým selským rozumem a který svými činy, ze kterých je v současné době nejdůležitější řádné hlídání maďarských hranic, velice pomáhá i České republice. Tento politik se nebál vzepřít diktátu Bruselu a udělal maximum proto, aby hájil zájmy svých občanů, chránil jejich bezpečí, historické odkazy předků a demokratické hodnoty.

Takového premiéra, který hájí zájmy drtivé většiny občanů, bych si přál mít i v České republice. Na něj si ale budu muset ještě nějakou chvíli počkat, jelikož současný český premiér Sobotka hájí pouze zájmy Evropské unie a její nápomocnost řízené invaze v čele s paní Angelou, která se při nedávné návštěvě Turecka zaručila, že přijme další syrské imigranty a rozdělí je dle systému kvót po Evropě. Takováto politika je nezodpovědná a hraničí se zradou vůči vlastním občanům, kteří jsou zdrojem toho, co se v Evropě do současné doby vybudovalo a nechápu, že to někdo pod tlakem pachu ropy, zbrojařské lobby a bankovní lichvy napomáhá ničit. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

8:04 Ministr Bartoš: Dostálová se o ministerstvo nestarala. Já urychluju povolování staveb

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k resortu Ministerstva pro místní rozvoj.