Rozvoral (SPD): Ramadán, měsíc dobývání a džihádu

25.05.2016 10:12

Islámský stát hlavně zásluhou Ruska na Blízkém východě prohrává, ztrácí území i zdroje příjmu a proto důrazně vyzývá své následovníky, aby rozpoutali pohromu a vražedné peklo v Evropě i Americe!

Rozvoral (SPD): Ramadán, měsíc dobývání a džihádu
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Minulý týden o tom informovala ČTK s odkazem na agenturu Reuters, podle které zní výzva Islámského státu následovně: „Ramadán, měsíc dobývání a džihádu. Nachystejte se a buďte připraveni udělat z něj pro nevěřící všude na světě měsíc pohrom zejména vy, bojovníci a stoupenci chalífátu v Evropě a Americe!“ Cílem džihádistů je prý vytrestat křižáky jakýmkoli způsobem a sebemenší čin bude oceněn. Je to jen další vzkaz jejich krutého středověkého proroka, který údajně kdysi během tohoto měsíce obdržel první boží zjevení.

Několik málo dní před tím přinesl britský list The Daily Mail do Evropy další vzkaz od radikálů a extrémistů z Islámského státu, kteří měli údajně zabít skupinu vězňů pracující pro iráckou vládu a bezpečnostní složky v nádrži s kyselinou dusičnou. Drželi je tam spoutané až do té doby než se všechny jejich orgány úplně nerozpustily. Je to další způsob krutých poprav prováděných džihádisty, který nás má vystrašit.

Stále chce někdo tvrdit, že je islám mírumilovné náboženství, které je potřeba tolerovat a mít k němu úctu? Již po několikáté říkám, že si tato krutá, netolerantní, velice násilná a zvrácená ideologie na náboženství jen hraje a všem, kteří tuto ideologii uctívají, jde jen o jedno – šířit přes všechny překážky svatou válku do celého světa.

Výzva ohledně pohromu by nás neměla nechat klidnými a je potřeba, abychom co nejvíce hlídali státní hranice a imigranty vyznávající tuto ideologii za žádnou cenu do republiky nevpouštěli. Velice často se totiž stává, že se do Evropy dostávají takovýto vyznavači džihádu na falešné pasy, což je obrovské nebezpečí. Další co je potřeba v co nejkratší době nutně udělat je postavení džihádu a práva šaría mimo zákon. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

12:12 Senátor Hraba: Rozmohl se nám tu takový nešvar

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k pokusům mobilních operátorů zasahovat do politiky