Rozvoral (SPD): Šimon Pánek je dle občanů poskokem islamismu, kterému peníze nesmrdí

01.08.2016 9:20

Ředitel organizace Člověk v tísni Šimon Pánek řekl v Českém rozhlase, že se integrace muslimů na Západě v zásadě podařila, čímž samozřejmě jakoby poděkoval těm, kteří ho za podporu islamismu v Evropě královsky platí.

Rozvoral (SPD): Šimon Pánek je dle občanů poskokem islamismu, kterému peníze nesmrdí
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Přidal k tomu ještě to, že uprchlíky potřebujeme jako novou pracovní sílu. V závěru rozhovoru také ještě řekl, že tu chybí politik, který by přišel k lidem a řekl by jim, že je vlastně skvělé, že tu máme svým způsobem spojené státy evropské a s plným nasazením by tuto myšlenku šířil.

Těmito prohlášeními se ihned dostal pod palbu kritiky posluchačů a čtenářů, kteří na něm nenechali nit suchou a jeho názory okomentovávají například takto: „Co k tomu příživníkovi a kolaborantovi říci? Pánek s tou prostitutkou Člověk v tísni je jen nastrčená provokativní svoloč řízená Sorosem a CIA. To je přesně ten typ člověka co se snaží za každou cenu podojit stát. Tomu opravdu peníze nesmrdí. Špína chlap a ještě čím dál více trapnější.“

Dočetl jsem se i velké množství daleko peprnějších komentářů, ale ten který mě nejvíce zaujal a s kterým se ztotožňuje drtivá většina občanů České republiky, byl na serveru Parlamentnilisty.cz, kde ho čtenářka pod jménem „blíženci“ okomentovala takto: „Deset let jsem byla provdaná za muslima, poznala jsem arabské tradice, mentalitu a náboženství. Ani po 17 letech se ex-manžel neintegroval do evropské kultury, protože PROSTĚ nemůže. Vzdát se arabské kultury, původu a náboženství je pro ně bloudění bez životního smyslu, vykořenění a smrt. Žije svůj vlastní svět, to samé dělají další muslimští přátelé. Jen tu využívají naše vzdělané a finančně nezávislé dívky, vybudovaná moderní města, komunikaci, technologii, které sami doma nemají. Do naší země dlouhodobě nic neinvestují a nespolupracují na společném cíli, protože mají zcela jiný vnitřní program „software“. Oni se nikdy neintegrují, nepřijmou náš způsob života, svátky a názory. Jako temperamentní komunity se s námi neslučují, naopak rozdělují se. Jednotlivec má možná šanci se přizpůsobit, ale celé politicky přesídlené arabské komunity s příbuznými nikdy.“

Takových neziskových organizací jako je Člověk v tísni, které jsou královsky dotovány z USA, Saúdské Arábie, Evropské unie a českého státního rozpočtu je v naší zemi několik desítek a možná i stovek. Všechny tyto organizace jsou černou dírou na finance daňových poplatníků, které nikdo nekontroluje a přes které si mastí kapsy několik vyvolených podporovatelů multikulturní ideologie. Proto je potřeba co nejrychleji přijmout zákon, který by stanovil systémovou regulaci všech neziskových organizací a důkladnou kontrolu jejich hospodaření. 

Převzato z profilu

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.