Rozvoral (SPD): Sobotka, Němeček, Mládek, Valachová – oranžová šmelina

23.05.2016 10:33

Co mají tito oranžové figurky společného? Začínají si za naše peníze kupovat volební hlasy, když na plná ústa slibují navyšování platů ve svých resortech.

Rozvoral (SPD): Sobotka, Němeček, Mládek, Valachová – oranžová šmelina
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Zdravotnictví, školství a OKD to jsou v současné době nejdůležitější resorty pro vládní představitele oranžové květiny, o kterých se velice nahlas mluví v souvislosti s navyšováním mezd respektive sociální výpomoci horníkům. Výše uvedené figury se začínají v médiích předbíhat, jak je potřeba svým zaměstnancům pomoci. Je velmi zajímavé, že je to v době, kdy se blíží krajské volby.

Oranžová květina začíná pomaličku uvadat, tak není divu, že je potřeba jí trošku zalít živou vodou. Tou živou vodou jsou naše daně, za které si začíná vadnoucí kytka kupovat hlasy, aby se trochu zmátořila a neuvadla úplně.

Ministr financí se tomu snaží zatím bránit, jelikož neví, kde peníze na navýšení platů vzít. Jak se budou ale volby blížit i on změkne, jelikož moc dobře ví, že na tom může také nějaké ty hlasy utržit a zcela jistě to mediálně velice dobře vysvětlí a přihřeje si tím svou polívčičku. Takže už teď je jasné, že si na to, jako již po několikáté půjčíme, jelikož dluhy vládním politikům nevadí. Důležitější je pro ně úspěch ve volbách a ne to, že naši budoucí generaci čím dál tím více zadlužují.

Sama oranžová květina je zadlužená až po uši a já jen doufám, že jí již brzy kauza Altner, kterému má podle pravomocného rozsudku zaplatit 337 milionů korun zlomí vaz a uschne úplně. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.