Rozvoral (SPD): Solidarita má napravit neschopnost a možná i zainteresovanost paní Angely

21.09.2015 11:41

Imigrantské kvóty, do kterých nás nutí evropští multi-kulti politici v čele s paní Angelou ohánějící se proto solidaritou s nejvíce postiženými evropskými zeměmi jsou vlastně v pravém slova smyslu jejich politickou neschopností.

Rozvoral (SPD): Solidarita má napravit neschopnost a možná i zainteresovanost paní Angely
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Tato slova pronesl v nedělní Partii na televizi Prima politolog Petr Robejšek, který je znám svou kritikou elit, které nedbají na zájmy celé společnosti, nýbrž jen a pouze na zájmy své. Všichni, kteří mají mozek na pravém místě a jen trošku ho používají, musí s panem Robejškem souhlasit. Pokud totiž paní Angela nejdříve pozve na svou více než vstřícnou sociální politiku do Evropy statisíce imigrantů a pak jí to její multikulturní šílenství přeroste přes hlavu a neví, jak dál, a tak jí nenapadne nic jiného, než že z pozice síly nařídí všem státům EU povinné imigrantské kvóty s tím, že musíme být přeci všichni solidární, nedá se to brát jinak než jako politické selhání a neschopnost. Já k tomu ještě dodávám, že v tom může hrát roli možná také nějaká ta zainteresovanost.

Takových politiků a elit, kteří nedbají zájmů obyčejných lidí, je potřeba se vyvarovat a i na tomto příkladu je vidět, že pokud nemají politici za svá politická rozhodnutí nějakou odpovědnost, dělají si, co chtějí. Pokud by totiž mohli být za své činy odvolatelní, nikdy by se nestalo třeba to a to je další příklad, že nám na kameru s úsměvem od ucha k uchu plká pan Dienstbier takové bláboly, že by Česká republika měla být schopna přijmout až patnáct tisíc imigrantů. Tento kavárenský intelektuál se už musel opravdu dočista zbláznit, jelikož tímto dospěl k tomu, že si z něj dělají srandu už i jeho spolustraníci.

Takovýto lidé jsou obrovským nebezpečím pro společnost a já si myslím, že musí být buď nějakým způsobem nemocní, nebo správným způsobem zainteresovaní.

U paní Angely bych to spíše viděl na tu zainteresovanost, jelikož její odposlouchávání Američany mohlo prozradit velké věci. U pana Dienstbiera mám spíše podezření na nějakou duševní nemoc a to i přes to, že má i americké občanství, takže by ta zainteresovanost mohla být i zde. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.