Rozvoral (SPD): Souhlasím s prezidentem Milošem Zemanem až na jednu věc

02.08.2016 11:15

O víkendu poskytl pan prezident hodinový rozhovor serveru bulvárního deníku Blesk a jako obvykle se s nikým nepáral a řekl všechno na rovinu a tak jak to cítí.

Rozvoral (SPD): Souhlasím s prezidentem Milošem Zemanem až na jednu věc
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Jasně a velice správně se vyjádřil k imigračnímu šílenství, opět tvrdě zkritizoval pana Zdeňka Bakalu a Pavla Teličku. Žádné servítky si nebral, když přišla řeč na analytika Jakuba Jandu z think-tanku Evropské hodnoty, který nedávno prezidenta označil za trojského koně Moskvy. Přímo o něm řekl: Jakub Janda před kamerou vydatně onanoval jako pornoherec a díky tomu pro mě není věrohodný partner v diskusi. Já zastávám názor, že potřebujeme ejakulaci myšlenek a nikoli spermatu. Alespoň ve veřejné diskusi.“ 

S čím ale s prezidentem nesouhlasím, je to, že rozhodně nedoporučuje Čechům, Moravanům a Slezanům vystoupení z Evropské unie a to i přes to, že je připraven podporovat vypsáni referenda o této otázce, což je velice správné. Pokud totiž správně vidí jako největší hrozbu terorismu radikální muslimské duchovní, které by deportoval z naší země, nelegální imigraci, které se chce bránit deportací všech, jež nedostanou v příslušných zemích azyl a muslimské komunity, kterým by zarazil jejich financování ze zahraničí, není možné toto všechno udělat, pokud bude naše republika i nadále součástí Evropské unie. EU totiž všechna tato opatření, které by chtěl pan prezident přijmout, nepreferuje, nýbrž dělá pravý opak.

Stále se totiž snaží o integraci nelegálních imigrantů, financování muslimských komunit jí nevadí a muslimské duchovní nechává radikálně kázat, což omlouvá vírou v náboženství. Pokud chce pan prezident udržet naší kulturu, tradice a demokratické hodnoty, měl by zcela jistě svůj názor na setrvání České republiky v EU přehodnotit. 

Převzato z Profilu 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.