Rozvoral (SPD): Starý pán Karel Schwarzenberg se nám nějak rozohnil

06.11.2015 14:17

Ten totiž v rozhovoru pro MF DNES pronesl: „Přiznávám, že se mi více líbilo, když jsme byli ve vládě. Jak řekl jeden slavný německý sociálnědemokratický politik, být v opozici je na hovno.“

Rozvoral (SPD): Starý pán Karel Schwarzenberg se nám nějak rozohnil
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

No tak to vidíte, kdo by to byl řekl, že nám starý pán řekne takové moudro. Nemyslel si snad, že by to mohlo být jinak. Je od něj ale chvályhodné, že to alespoň řekne na rovinu a tak, jak to cítí. Jen nevím, co by se strhlo za obrovskou kritiku, pokud by takto vulgárně promluvil třeba prezident Zeman. To už se jednou stalo, bylo to přesně před rokem a jaké z toho bylo pozdvižení. Dokonce se pak rozdávaly i červené karty, které byly financovány odněkud ze zahraničí. Sám jsem k tomu také jedním svým blogem s lehkou kritikou a s odkazem na úsměvnou scénku přispěl, jelikož si myslím, že by tak veřejně činní lidé mluvit neměli a to hlavně kvůli našim dětem.

Dále v rozhovoru pan Schwarzenberg pronesl, že ačkoliv už nebude kandidovat na předsedu nula devítky, nemíní odcházet z politiky. Prý je z předválečné generace a od dětství mu bylo vtloukáno, že člověk má sloužit vlasti a tyto ideály mládí v něm prý zůstaly zakořeněny. No jo, ale kterou vlast má vlastně starý pán na mysli, když on sám velice rád říká, že je Evropanem? Ta česká to určitě není, jelikož to by mluvil jinak, než že se odmítá podílet na hysterii kolem uprchlíků a není tady od toho, aby hájil líbivé názory, ale svoje zásady. Je prý totiž přesvědčen, že z dlouhodobého hlediska se postoj nula devítky k uprchlíkům ukáže jako správný a vítězný.

Pan Karel chce vítězit, stejně jako všichni ostatní multi-kulti politici a tím jejich vítězstvím je zničení Evropské kultury a tradic na základě multikulturního šílenství a integrace imigrantů do našeho prostředí na úkor vlastních potřebných občanů. Za takové vítězství Vám pane Karle všichni moc pěkně děkujeme, ale nechceme, jelikož opravdové vítězství je na hony vzdáleno od toho Vašeho. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

10:21 Senátor Vystrčil: Problém je hlavně to, že spotřebováváme víc, než je nutné

Klimatická změna, přijetí eura nebo svoboda volného pohybu – témata, o kterých ve Sněmovně u výročí …