Rozvoral (SPD): Stydím se za svého premiéra a celou vládu

25.11.2015 15:23

Premiér Bohuslav Sobotka v pátek pro Hospodářské noviny řekl, že se prezident Miloš Zeman zařadil mezi populisty parazitující na strachu lidí a politicky žijící ze šíření nesnášenlivosti.

Rozvoral (SPD): Stydím se za svého premiéra a celou vládu
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

A když už byl ve své sluníčkářské ráži, tak k tomu nezapomněl dodat: „Myslím, že mnohem horší je, že v zásadě legitimizuje šíření xenofobie a nenávisti v té naprosto extrémní podobě. To by demokratický prezident dělat neměl.“ Pan premiér si těmito prohlášeními nevidí ani na špičku svého nosu a šíří mezi lidmi nepravdu, jelikož sám moc dobře ví, že xenofobie, kterou prezidentovi podsouvá je strach z neznámého. Pokud tedy pan prezident, stejně jako drtivá většina obyvatel naší země má strach z šíření islámské ideologie, o které i premiér ví, že je pouze jedna a že je to ideologie založená na netoleranci, nenávisti, násilí a opovrhování žen, která neuznává svobodu a demokratické hodnoty, není to nic neznámého, nýbrž kategoricky známé.

Ještě bych chtěl tímto panu premiérovi vysvětlit, co znamená slovo extrémní, to aby věděl, že extrém je právě to, co on sám mezi lidmi k právě probíhajícímu imigračnímu šílenství šíří. Extrémní je pane premiére to, co je výstřední, krajní nebo okrajové a to znamená, že právě váš názor na imigrační krizi je velice extrémní, jelikož s vaším názorem se ztotožňuje pouze drtivá menšina občanů České republiky.

Záměrně píši slova váš a vaším na začátku s malým písmenem, to proto, že si svého premiéra nevážím a velice se za něj stydím, jako za celou vládu této země, která se neštítí v souvislosti s imigrační krizí brojit proti většině českého lidu. Vláda, která toto dělá a která mimochodem také odmítla návrh zákona, který by výslovně stanovil, že čeština je úředním jazykem České republiky, je vládou, kterou neskutečně pohrdám. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice