Rozvoral (SPD): Teroristické útoky v Bruselu aneb změna zasedacího pořádku sněmovny

24.03.2016 10:12

V úterý odpoledne, tedy v tentýž den, kdy udeřili teroristé z Islámského státu se svými útoky na letišti a v metru v Bruselu projednávala Poslanecká sněmovna PČR jako první bod na své schůzi změnu svého zasedacího pořádku!

Rozvoral (SPD): Teroristické útoky v Bruselu aneb změna zasedacího pořádku sněmovny
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Na tomto jednání většiny našich poslanců bylo přímo vidět, co je hlavně zajímá. V Bruselu, tedy nedaleko od České republiky tekla krev, počítali se mrtvé a těžce zraněné po zásahu teroristické organizace Islámský stát a naši poslanci neměli nic jiného na práci, než aby jako první bod na své schůzi projednávali změnu zasedacího pořádku v Poslanecké sněmovně, kterou navrhlo hnutí Úsvit. Dělo se to i přes to, že na schůzi byly předloženy o hodně důležitější body, které měly přímou souvislost s bruselskými výbuchy. Tyto body ale poslanci nevzali v potaz, jelikož byly hnutím ANO a ČSSD vetovány.

K imigrační krizi se poslanci vrátili až o dvě hodiny později vystoupením premiéra Sobotky, který obhajoval dohodu Evropské unie s Tureckem, tedy dohodu, která není nic jiným, než falešným uklidňováním evropské veřejnosti. Jde o dohodu, která z nelegálních imigrantů udělá legální, a přímo z Turecka budou rozdělováni do Evropy. Za to všechno budeme ještě Turecku platit a nakonec umožníme tureckým občanům cestovat do Evropy bez víz.

Pokud si chceme vzít ponaučení ze úterních útoků v Bruselu, tak takovéto jednání EU a české vlády, tedy dohodu s Tureckem nesmíme v žádném případě dopustit. Řešením je pouze vypsání referenda o vystoupení z Evropské unie, nulová tolerance nelegálních imigrantů, řádná kontrola hranic a zákaz propagace práva šaría a džihádu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…