Rozvoral (SPD): Tomio Okamura je nejdůvěryhodnějším politikem v zemi

17.08.2017 9:20

Ze šestnácti předsedů politických stran a hnutí se největší oblibě mezi občany České republiky těší Tomio Okamura.

Rozvoral (SPD): Tomio Okamura je nejdůvěryhodnějším politikem v zemi
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Ukázal to srpnový průzkum společnosti Sanep, který monitoroval důvěryhodnost předsedů politických stran a hnutí. Tomio Okamura (SPD) získal u široké veřejnosti v souhrnu 38,4 kladných hlasů.

Na druhé straně největší nedůvěře se těší Bohuslav Sobotka (ČSSD) 69,5 záporných hlasů a Miroslav Kalousek (TOP 09) 69 záporných hlasů. Tito dva šéfové politických stran ztrácejí politickou půdu pod nohami neustále více a více a za to, jak oba v minulosti ve funkcích ministrů financí dokázali naší zemi zadlužit, se ani není čemu divit.

Sobotka a Kalousek jsou politici takzvaných zavedených politických stran, které mají prsty v divoké privatizaci a všemožných pofidérních veřejných zakázkách, ve kterých šlo vždy o obrovské množství veřejných finančních prostředků. Nemá cenu je tady všechny vyjmenovávat, ale jejich největšími kostlivci ve skříni jsou zcela určitě prodej OKD u Sobotky a armádní padáky, modernizace tanku T-72, umožnění hazardním firmám on-line sázení a prosazení církevních restitucí u Kalouska.

Oba tito politici ve svých známých kauzách o všem vždy rozhodovali, ale za nic nenesli právní odpovědnost, která by měla být u všech politiků, jež rozhodují o veřejných financích trestně vymahatelná, aby se všichni, kteří spravují finance náš všech, chovali k těmto prostředkům s péčí řádného hospodáře.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…