Rozvoral (SPD): Trvalé povinné kvóty – nefunkční nesmysl a další důkaz o řízené islamizaci

11.04.2016 9:37

Nikým nevolení vyžírkové z Evropské komise nám zkoušejí opatrně předhazovat, jakéže je napadají nesmyslné myšlenky ohledně imigračního šílenství.

Rozvoral (SPD): Trvalé povinné kvóty – nefunkční nesmysl a další důkaz o řízené islamizaci
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Naposledy z nich minulý týden vypadlo to, že uvažují o nařízení trvalých povinných kvót o přerozdělování imigrantů, kteří se již přes rok nekontrolovaně valí na Evropu. Vědí, že tento nesmysl nemůže dobrovolně projít, jelikož jsou kvóty nefunkčním nesmyslem, který může napadnout jen nevolené byrokraticko-levičácké papaláše Evropské komise.

Pokud někoho napadne takovýto nesmysl, nemůže to být nic jiného než plánovaná a řízená obludnost, proti které když se nepostavíme, tak toho budeme v budoucnu litovat. Premiér Sobotka a celá vláda teď prohlašují, jak jsou proti tomu, ale až Evropská komise zavelí, scvaknou krovky a bez mrknutí oka se zase nechají přehlasovat, jelikož Lisabonská smlouva se právě pro takováto zvěrstva vytvořila.

Na tomto je vidět, že pokud zůstaneme součástí Evropské unie, budou si s námi nikým nevolení úředníci Evropské komise pokaždé dělat, co budou chtít, jelikož Lisabonská smlouva je jejich mocná zbraň, kterou k řízené islamizaci Evropy používají. Vystoupení z Evropské unie je jediná cesta, jek řízené islamizaci předejít a zachránit tak demokratické hodnoty, kulturu a zvyky. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…