Rozvoral (SPD): Už jste napáchala dost škody, paní Angelo, za rok končíte

13.05.2016 9:40

Dvě třetiny Němců si podle nejnovějšího průzkumu, o kterém informoval server Lidovky.cz, přeje odchod kancléřky Merkelové z úřadu, což je logické vyústění její politiky roztažených rukou podporující imigrantské šílenství.

Rozvoral (SPD): Už jste napáchala dost škody, paní Angelo, za rok končíte
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Přesně je to dle agentury 64 procent a postoje lidí vůči paní Angele jsou podle průzkumu stejné ve starých i v nových spolkových zemí. Nejvíce se z toho vymyká Durynsko a Sasko, kde si její odchod přeje 79 respektive 76 procent dotázaných.

Přestože ji představitelé její Křesťanskodemokratické unie (CDU) označují za jedinou stranickou kandidátku do blížících se voleb, které se uskuteční na podzim příštího roku, sama ještě oficiálně nepotvrdila, že se o úřad bude opět ucházet.

Vzhledem k tomu, že moc dobře víme, jak všechny tyto průzkumy lžou a neobjektivně informují veřejnost vždy a všude ve prospěch hlavního proudu, tak ty procenta nespokojených voličů budou v reálu ještě mnohem a mnohem větší, což je samozřejmě velice dobře.

Do voleb je sice ještě daleko, ale už teď dostává politika Angely Merkelové, kterou si bohatí Američané vodí na provázku jako loutku od voličů jasný vzkaz: „Už jste napáchala dost škody paní Angelo, za rok končíte!“

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.