Rozvoral (SPD): V České republice prý dojde k teroristickému útoku!

08.07.2016 10:40

Tvrdí to podle Neovlivní.cz dlouholetý aktivní český agent tajných služeb věnující se mezinárodnímu terorismu se specializací na islám, jehož jméno nebylo ze zištných důvodů zveřejněno.

Rozvoral (SPD): V České republice prý dojde k teroristickému útoku!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Podle agenta je největší problém v tom, že spolu v boji proti teroru nespolupracují české tajné služby tak, jak by měly. Situace je prý zcela opačná, naopak si podrážejí nohy a nepředávají si informace. Následky mohou být podle něj fatální a obává se, že to politici začnou řešit, až když bude pozdě.

Dalším nebezpečím jsou radikální muslimové. Potencionálně nebezpečných muslimů jsou prý v České republice tak dvě tři desítky. Jsou to lidé schopní vyjadřovat se jako radikál, přesvědčit okolí o správnosti svého počínání a ovlivnit další.

Pokud toto tvrdí profesionál na terorismus se specializací na islám, proč nám tedy stále dokola Sobotka s Chovancem veřejně opakují, že teroristické útoky vyznavačů islámské víry v České republice aktuálně nehrozí? Odpověď je nasnadě, jsou neschopní to řešit a raději se na plná ústa zaobírají mýtným systémem a kritikou Ministerstva dopravy. Je to proto, že se blíží krajské volby a důležitější než bezpečnost občanů je zdiskreditování politické konkurence, aniž by jim nějak vadilo, že spolu v současné době vládnou.

Hnutí SPD již delší dobu prosazuje, aby byly džihád a právo šaría postaveny mimo zákon. Všem, kteří tuto ideologii hlásají, musí být ukončen pobyt na našem území a musejí být co nejrychleji vyhoštěni za hranice naší vlasti. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice