Rozvoral (SPD): V sobotu 16.12.2017 se v Praze koná konference ENF

13.12.2017 13:36

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) pro tento týden

Rozvoral (SPD): V sobotu 16.12.2017 se v Praze koná konference ENF
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

1. V sobotu 9. 12. 2017 proběhla 4. Celostátní konference Hnutí SPD. Hlavním hostem konference byl prezident republiky pan Miloš Zeman, který zde vystoupil s projevem. Konference skončila úspěšně přijetím politického usnesení hnutí. Text politického usnesení je na webových stránkách hnutí (ZDE) a je přílohou stanoviska hnutí.

2. Dne 16. 12. 2017 se koná v Praze konference partnerských stran, sdružených v politické parlamentní frakci vlasteneckých stran Evropy ENF (Evropa národů a svobody). Hnutí SPD je členem této politické frakce. Konference se zúčastní předsedkyně frakce paní Marine Le Pen z Francie, která zde vystoupí se zásadním projevem k otázce evropské integrace. Na konferenci vystoupí také předseda SPD Tomio Okamura.

3. Poslanci SPD předloží na jednání Sněmovny pozměňovací návrhy k rozpočtu ČR. SPD bude navrhovat přesun části prostředků, v kapitole obrany, z prostředků na zahraniční mise na posílení přípravy záloh AČR. SPD také navrhne snížení prostředků na inkluzi a jejich přesun na posílení platů pracovníků ve školství.

4. SPD nesouhlasí s obecným pohledem prezidenta republiky na nutnost posilovat zahraniční mise AČR. Zajištění misí armádu vyčerpává finančně a 17 let války v Afghánistánu ukazuje, že tato válka je buď špatně vojensky vedená, nebo má špatně stanovené politické cíle. SPD považuje za zásadní v této době vést politický boj proti imigraci, která je nástrojem islamizace Evropy. Právě muslimští imigranti žijící v západní Evropě páchají teroristické útoky. AČR je nutné znovu začít připravovat na obranu země. To je její ústavní povinnost a dnes jí není schopna účinně plnit.

(převzato z Profilu)

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…