Rozvoral (SPD): V současné době se rozhoduje o naší další budoucnosti

10.12.2015 11:50

Imigrantské šílenství, které se v současné době valí na Evropu je zkouškou naší soudržnosti a vlastenectví. Pokud své demokratické hodnoty udržíme a tím ve zkoušce obstojíme, tak o naší další budoucnosti nemám obavy.

Rozvoral (SPD): V současné době se rozhoduje o naší další budoucnosti
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Tato zkouška bude sice ještě hodně bolet a to hlavně po psychické stránce, jelikož nebude vůbec jednoduché ustát všechny ty sluníčkářské ataky multi-kulti politiků o zhnědnutí společnosti doplněné o její fašizaci a xenofobii. Nesmí nás to ale ani na chvíli vykolejit a o svém přesvědčení nesmíme ani na vteřinu zapochybovat. To, že nás někdo stále nazývá fašisty a xenofoby je známka o tom, že již nejsou žádné racionální argumenty proti našemu přesvědčení o správné věci, kterou je uchování evropských demokratických hodnot založených na svobodě projevu, toleranci a odporu k násilí.

Naše budoucnost a budoucnost našich dětí se nesmí upírat směrem někam do středověké pouště, kde má hlavní slovo ideologie násilí, netolerance a opovrhování ženského pokolení. Toto všechno musí zůstat za hranicemi Evropy a ten kdo by přeci jen chtěl tyto středověké hodnoty uctívat a žít multikulturně má přeci možnost imigrovat za těmito hodnotami tam, kde se podle nich spokojeně žije.

My ostatní velice rádi zůstaneme zde, kde máme své historické kořeny, které budeme chránit před nájezdy těch, kteří mají obrovský zájem nám je narušit a připravit nás o ně. Máme to všechno ve svých vlastních rukách, a pokud budeme používat zdravý selský rozum a budeme jen trochu chtít, zůstane naše budoucnost pouze naší budoucností a to takovou, že se za ní nebudeme muset před svými dětmi stydět. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…