Rozvoral (SPD): Vlastenectví dnes není v módě. Pý je to extremismus

28.10.2016 14:04

Mrzí mě, že je v dnešní době bráno vlastenectví a národní hrdost jako nějaká nemoc a všichni, kteří tak vystupují a hrdě se hlásí ke své rodné zemi a k jejím kulturním kořenům, jsou nazýváni rasisty, extrémisty, xenofoby a někdy dokonce i fašisty.

Rozvoral (SPD): Vlastenectví dnes není v módě. Pý je to extremismus
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Hlásají to zejména novolevicoví extrémisté, kteří svou ideologií ohrožují tradiční svobodu, demokracii a kulturu. Používají k tomu rysy censury a objektivní neinformovanosti o všem co by mohlo narušit jejich zmatené přesvědčení o multikulturalismu, který nikdy v demokracii nemůže fungovat, jelikož ideologie, jako je ta islámská, je neslučitelná s naší kulturou. Již několikrát jsem psal, že nemám nic proti muslimům, jelikož to jsou stejní lidé jako my, ale vzhledem k tomu, že jim od malička tlučou do hlavy korán, džihád a právo šaría je jejich pohled na svět a ostatní civilizaci netolerantní, nedemokratický a velice násilný. Může za to středověká ideologie, která hlásá, že není boha kromě Alláha a Mohamed je jeho prorok. 

Nás vlastence to nesmí v žádném případě odradit od zákonem a ústavou dovoleným „bojem“ proti těmto novolevicovým extrémistům, kteří se stále ohrazují politickou korektností. Ta je totiž cestou do pekel a je na nás, abychom co nejvíce občanů přemýšlejících zdravým selským rozumem nasměrovali na cestu patriotismu, vlastenectví, národní hrdosti a nezávislé svrchovanosti. Pouze spolupráce samostatných evropských států podporovaná přímou demokracií je tou správnou cestou z eurounijní krize a nastolení svobody a pravé demokracie. 

Převzato z profilu na PL.cz.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

11:17 Havlíček (ANO): Odmítáme stát se spolupachateli účetních experimentů

Vyjádření na CNN Prima News k jednání o důchodech, publikované na svém veřejném facebookovém profilu