Rozvoral (SPD): Vytočilo to paní Angelu nebo je to promyšlený záměr?

09.06.2016 10:12

Německý ministr vnitra totiž zcela otevřeně promluvil o tom, jak imigranti v Německu zneužívají právo a většina z nich ani přes spáchání trestného činu nebude deportovaná do své mateřské země!

Rozvoral (SPD): Vytočilo to paní Angelu nebo je to promyšlený záměr?
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Ministr Thomas de Maiziere k tomu podle internetového serveru Breitbart přímo řekl: „Mnozí z nich těsně před svou deportací záměrně spáchají nějaký trestný čin ve snaze dostat se před soud a odložit tak svoji deportaci na neurčito. Jednotlivé spolkové země, které jsou zodpovědné za deportace, projevují z mého pohledu skutečně velmi nízkou politickou vůli k uplatňování zákonů vztahujících se k pobytu cizinců.“

Tento vlivný politik a člen vládnoucí CDU tyto ostrá slova pronesl i přes to, že je považován za jednoho z nejbližších spojenců paní Angely. Dále se zmínil o tom, že by mělo být aktuálně deportováno 219.000 imigrantů. Ovšem v případě 168.000 z nich tak nemůže být učiněno z důvodu různých překážek.

Z toho je vidět, že si někteří vládní politici začínají uvědomovat, že jejich preference klesají a že je s tím potřeba něco udělat. Vítačka Angela se k tomu propůjčit nemůže, jelikož má od amerického pána, který ji odposlouchával řízeného pachem ropy, zbrojařskou lobby a bankovní lichvou přesně nalajnováno co může říci a co ne a tak se pro tuto politickou práci musí zřejmě najít někdo jiný.

Parlamentní volby v Německu se totiž blíží a budou se konat již v roce 2017. Popularita vládnoucích stran se podle aktuálních průzkumů čím dál tím více propadá tak, že CDU oproti minulým volbám ztratila již 11,5% a teď se její volitelnost pohybuje na 30%. Její koaliční partner SPD má nyní podporu 19%. Naproti tomu raketově roste podpora opoziční a protiimigrační AFD, kterou by nyní podle průzkumů volilo 15%.

Všichni víme, jak to s těmi průzkumy veřejného mínění chodí a velice dobře to vědí také vládní němečtí politici, kteří pokud chtějí za rok ve volbách uspět, jako že chtějí, tak musí co nejrychleji alespoň někteří z nich změnit, když už ne činy (ty změnit nemohou a také je nezmění), tak alespoň rétoriku. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace