Rozvoral (SPD): Zítřkem začíná „jaro osvobození“. Přeji úspěch, pane Wildersi!

14.03.2017 9:40

Zítra proběhnou v Holandsku parlamentní volby, ve kterých bude velkým favoritem vlastenecká Strana pro svobodu, kterou vede Geert Wilders.

Rozvoral (SPD): Zítřkem začíná „jaro osvobození“. Přeji úspěch, pane Wildersi!
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Jsou to první letošní volby, ze kterých naskakuje byrokratickým a namyšleným europapalášům husí kůže po celém těle. Na jejich výsledek bude totiž netrpělivě čekat francouzská Národní fronta, jelikož se koncem dubna koná ve Francii první kolo prezidentských voleb a předsedkyně strany Marine Le Pen je jednou z horkých favoritek. Francii navíc čekají i volby parlamentní, takže může mít Wildersův úspěch na dvojí francouzské volby zásadní vliv.

Marine Le Pen i Geert Wilders se shodují v názorech na imigraci a jsou hlavními kritiky džihádu a islámského práva šaría, jež se s přívalem arabských a afrických imigrantů začíná stále ve větší míře prosazovat v Evropě. Oba jsou také přesvědčeni, že je Evropská unie nereformovatelná a proto chtějí uspořádat referendum o vystoupení z EU. Evropská unie se totiž za řízení sociálních inženýrů propadá do stále větší zchátralosti, ze které jí už není pomoci. Proto je potřeba nahradit Evropskou unii spoluprací nezávislých a svrchovaných národních států Evropy, které odmítají islamizaci, prohnilou politickou korektnost, přerozdělování a neskutečnou byrokracii.

Hnutí Svoboda a přímá demokracie – Tomio Okamura (SPD) je společně s francouzskou Národní frontou a holandskou Stranou pro svobodu hrdým členem evropské vlastenecké frakce ENF (Evropa národů a svobody) vedenou Marine Le Pen. SPD od začátku svého založení prosazuje v prvé řadě hájení národních zájmů a svobodného občana ve svobodné a suverénní zemi. Důraz klade také na přímou demokracii, prosazení zákona o referendu, vymahatelnou odpovědnost politiků a exekutivy, zákaz propagace islámské ideologie a nulovou toleranci nezákonné imigrace.

Pan Wilders je velký kritik násilné, netolerantní a ženami opovrhující islámské ideologie, za což si vysloužil již několik likvidačních útoků na svou osobu ze strany vyznavačů Alláha. Z toho důvodu žije již třináct let pod přísnou policejní ochranou a na veřejnosti chodí v neprůstřelné vestě. V parlamentu má kancelář v nejizolovanějším rohu budovy, jeho dům je vybaven neprůstřelnými okny a doma má místnost, kterou lze v případě průniku teroristů do domu neprodyšně uzavřít a přečkat zde do příchodu posil. Kvůli bezpečnosti se také může setkávat se svou manželkou pouze dvakrát týdně.

Přeji Geertu Wildersovi a jeho Straně pro svobodu v zítřejších volbách úspěch, aby tím začalo vlastenecké „jaro osvobození“!

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

18:09 Hejtman Grolich: Musíme se připravit a adaptovat

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke globální krizi.