Rozvoral (SPD): Zlaté cinknutí Lukáše Krpálka v judu

12.08.2016 18:17

Ten kdo se na souboje našeho zlatého šampióna včera díval, mi musí dát za pravdu, že své soupeře přejel jako parní válec.

Rozvoral (SPD): Zlaté cinknutí Lukáše Krpálka v judu
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

V žádném zápase nebyl pasivní a vždy se šel po pokynu rozhodčího prát jako první a to i přes to, že v zápase o malinko vedl. Nebránil náskok a byl stále velice aktivní, což se mu nakonec vyplatilo. Jeho fyzický fond byl úžasný a měl v něm nad všemi vždy navrch.

Lukáš měl na začátku olympijských her čestnou povinnost nést českou vlajku při slavnostním zahájení her, to když si ho za vlajkonoše zvolili sami sportovci. Tím je vidět, že je mezi sportovci oblíben i pro své mimo sportovní vlastnosti. Také se tímto vítězstvím zapsal do historie i tím, že se stal vůbec prvním českým vlajkonošem, který na letních olympijských hrách získal medaili.

Lukáš Krpálek se pral pro svého syna Antonína i pro zesnulého kamaráda judistu Sašu Jurečku. Bojoval celý den jako lev a zlatou olympijskou medaili si právem zaslouží. Já mu k ní z celého srdce gratuluji a děkuji mu, za skvělou reprezentaci naší vlasti. 

Převzato z profilu.

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.