Rozvoral: Sobotka na summitu Evropské komise opravdu nezklamal!

29.06.2015 16:12

To, co jsem předpovídal v minulém článku, se stalo skutečností. Imigrantské kvóty sice nebudou, ale přijímat budeme, jako na běžícím páse a bude to ještě více imigrantů, než naznačovaly kvóty.

Rozvoral: Sobotka na summitu Evropské komise opravdu nezklamal!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Opět se ukázalo, že nynější vláda v žádném případě nehájí zájmy českých občanů, nýbrž jen a pouze skáče tak, jak paní Angela a ostatní multi-kulti politici pískají. Jinak by se nemohla prostřednictvím premiéra Sobotky na summitu Evropské komise (kde mimochodem sedí nepřímo volení úředníci diktující své arogantní výmysly čelním představitelům 28 zemí) zavázat k přijmutí prakticky nekontrolovatelného množství imigrantů.
Takovýto komentář jednoho občana se objevil u mého minulého článku: „Pane Radku; zřejmě vám uniklo, že se náš pan premiér na summitu Evropské rady za ČR již zavázal k přijmutí prakticky nekontrolovatelného množství nelegálních imigrantů. Takový závazek je pro ČR mnohem horší, než přijmutí imigrantů podle kvót. Sice nebudeme uprchlíky přijímat podle kvót, ale místo toho jsme zavázáni, že jich přijmeme „dobrovolně“ jakékoliv množství. Že se ČR chystá přijímat uprchlíky ve velkém je jasné i z toho, jak se údajně urychleně navyšují kapacity v českých azylových zařízeních. Je to děs, jakou politickou reprezentaci si naši občané „demokraticky“ volí.“

Nezbývá mi než s tímto komentářem naprosto souhlasit a je neskutečné co si k nám naše vláda dovoluje. Je neschopná se postarat o naše vlastní občany, kdy většina důchodců, kteří celý život „makali jako koně“ dostávají každý měsíc důchod jako almužnu, na nemocné a postižené děti se organizují sbírky a v některých rodinách nemají rodiče ani na školní obědy pro své děti a přes to všechno se vláda rozhodne, že bude přijímat prakticky nekontrolované množství imigrantů.

Není možné do našeho zadluženého evropského prostředí přijímat uprchlíky, jak na běžícím páse a jsem rezolutně proti takovéto alternativě, nehledě na to, že i samotní imigranti budou v naší křesťansko-židovské kultuře postupem času sami nešťastní. Ohromným nebezpečím je také to, že se zcela určitě mezi imigranty schovávají radikální islámští teroristé, kteří dostali za úkol se do Evropy propašovat a napáchat zde taková zvěrstva, jako tomu bylo před několika dny ve Francii, na pláži v Tunisu a v Kuvajtu. Musíme uzavřít hranice proti nelegální imigraci, jelikož namátkové kontroly, které se dělají hlavně proto, aby je mohl někdo natočit na kameru, a následně ukázat občanům v televizi již dávno nestačí.

Také je hlavně potřeba si do budoucna pamatovat, jaká politická garnitura tyto neuvážené a nebezpečné kroky podnikala a při následných volbách si to s ní řádně vyřídit! 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

12:12 Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

Udržitelnější výrobky, které bude možné po rozbití opravit, a až doslouží, dočkají se recyklace. To …