Rozvoral (Úsvit): A zase je tu „Movember“

02.11.2014 20:00

Sice mi pánská pod nosní ozdoba minulý rok vůbec neslušela, ale do projektu „Movember“ jdu znovu a doufám, že se povede stejně dobře jako v loňském roce!

Rozvoral (Úsvit): A zase je tu „Movember“
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

V loňském roce jsme totiž my všichni, kteří jsme alespoň malou finanční částkou podpořili tento listopadový projekt zaměřující se na světové zdravotnické programy, které bojují proti rakovině prostaty a varlat pomohli v boji proti této zákeřné nemoci. Přispěli jsme na unikátní 3D laparoskop, který je využíván pražskou Thomayerovou nemocnicí. Tato nová v České republice poprvé užívaná technologie umožňuje přesnější a jasnější lokalizaci prostaty a okolních orgánů a tím výrazně zlepšuje výsledky operací a snižuje množství i délku možných pooperačních komplikací.

Rakovina prostaty je v ČR od roku 2005 nejčastějším zhoubným nádorem u mužů a za posledních dvacet let vzrostl počet mužů s rakovinou prostaty trojnásobně. Ročně tomuto onemocnění podlehne více než 1.300 mužů. Právě „Movember“ je hlavním dárcem finančních prostředků na boj proti této zákeřné nemoci a velkým světovým upozorňovatelem a preventistou této problematiky.

Jsem rád, že tento projekt existuje a proto se opět celý měsíc listopad nebudu pod nosem holit, jelikož zdraví je to nejcennější, co máme! 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Rozvoral - profil

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…