Rozvoral (Úsvit): Srandovní advokát Tomáš Sokol!

09.03.2015 10:02

Advokát Tomáš Sokol dělá vše možné až nemožné pro to, aby přesvědčil soud o tom, že jsou manželé Kottovy čistí, jako nejbělejší lilie.

Rozvoral (Úsvit): Srandovní advokát Tomáš Sokol!
Foto: RadekRozvoral.cz
Popisek: Radek Rozvoral

Jeho výrok, že jeho klientům hrozí „majetkový trest smrti“ si budeme pamatovat dlouhou dobu. Tento bývalý politik, který je mnohdy vidět ve společnosti těch nejbohatších vydřiduchů a celebrit, které mají problémy se zákonem, takto kritizoval trest, který navrhl státní zástupce v kauze korupčního jednání při stavebních zakázkách. Tím navrženým trestem je odnětí svobody na osm a devět let a propadnutí majetku, což advokát komentoval, jako likvidaci lidských bytostí, ze kterých by se stali „doživotní bezdomovci a asociálové“.

Pan advokát moc dobře ví, že se manželé Kottovy dopustili trestného činu, jelikož tomu všechny důkazy nasvědčují, ale vzhledem k tomu, že mu o pravdu vůbec nejde, dělá a hlásá to, čemu se říká advokátní byznys. Když už ho ti dva tak dobře platí, musí udělat maximum pro co nejmenší trest a aby ho měli čím zaplatit, potřebuje, aby jim soud nenechal jejich naloupené miliony propadnout.

Já jen doufám, že mu na to mediální divadlo pan soudce neskočí a podle svého nejlepšího svědomí a pod tíhou důkazů odsoudí Kottovy tak, jak si zaslouží a vynese spravedlivý trest. 

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radek Rozvoral - profil

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…