Růžička (STAN): Narození dítěte bylo a stále by mělo být zcela přirozenou součástí života

03.12.2016 12:30

Porodní dům U Čápa o.p.s. pořádá ve dnech 2. a 3. prosince 2016 mezinárodní konferenci spojenou s veletrhem porodnic a workshopy na téma zdravého, přirozeného normálního porodu v českých porodnicích. Konference probíhá pod záštitou radního pro zdravotnictví a bydlení, Ing. Radka Lacka, a také předsedy pražského Výboru pro zdravotnictví a bydlení, Ing. Miloše Růžičky, který vnímá okamžik zrození jako silný moment, jenž velmi významně ovlivňuje kvalitu našeho zdraví i celého života.

Růžička (STAN): Narození dítěte bylo a stále by mělo být zcela přirozenou součástí života
Foto: red
Popisek: Trojkoalice Praha

„ Narození dítěte bylo a stále by mělo být zcela přirozenou součástí života. Je to období radostné, ducha povznášející a plné pozitivních změn. Je také velmi intenzivní, může být i nebezpečné a zaslouží si ochranu lékařskou, ale i lidskou, psychickou a duchovní. Zrození života není nemoc“,těmito slovy přivítal Miloš Růžička/STAN zahraniční i tuzemské účastníky konference a vyjádřil uspokojení nad tím, že Praha se řadí po bok evropských metropolí, které se snaží neustále zlepšovat kvalitu zdravotní péče a zdraví svých obyvatel (což není vždy totéž) a hledat cestu ke splnění těch nejpřirozenějších přání spojených s příchodem dětí na svět.

„Zásadním tématem pro české porodnictví není, zda rodit či nerodit doma, ale jak zařídit, aby se ženy a jejich děti mohly cítit v porodnici jako doma“, dodává organizátorka konference a zakladatelka a dlouholetá ředitelka Porodního domu U Čápa, Zuzana Štromerová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

21:03 Ministryně Černochová: Chci, aby byla zachována kontinuita, která je v současné situaci nezbytná

Vláda na návrh ministryně obrany Jany Černochové odsouhlasila jmenování brigádního generála Petra Ba…