SNK ED: Lídr kandidátky do eurovoleb je Daniel Kroupa

23.03.2014 11:02

V sobotu 22.března 2014 se v Pardubicích uskutečnil X.Republikový sněm SNK Evropských demokratů.

SNK ED: Lídr kandidátky do eurovoleb je Daniel Kroupa
Foto: red
Popisek: SNK ED

Letošní sněm SNK ED nebyl sněmem volebním a delegáti se tak mohli věnovat záležitostem kolem letošních voleb v návaznosti na aktualizovaný program politické strany SNK ED, který se vyjadřuje k palčivým otázkám naší současnosti.

Detailně byla projednána účast SNK ED ve volbách do  Evropského parlamentu. Lídr kandidátky pan Mgr. Daniel Kroupa, PhD. opakovaně aktivně vystoupil a diskutoval s delegáty nad  programovými prioritami kampaně.

Dále se delegáti věnovali přípravě na letošní komunální a senátní volby, stejně jako na volby do ZHMP. Přípravy probíhají  v úzké spolupráci  se stávajícími i bývalými  komunálními a krajskými zastupiteli zvolenými na kandidátkách SNK ED. Současně byl definován prostor  pro korektní spolupráci s programově blízkými subjekty, a to především při senátních volbách.

Dále delegáti sněmu diskutovali o současné politické a společenské situaci a zvláštní důraz ve svých vystoupeních kladli na bližší propojování vnitrostranických struktur.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SNK ED

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…