SPD: Naše demonstrace je pro ty, kteří vědí, že si svoji svobodu musejí vybojovat sami

05.02.2016 9:17

Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) pořádá tuto sobotu demonstraci na podporu politického hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) a jeho požadavků – NE islámu, imigrantům a neodpovědným politikům a ANO referendu o vystoupení z EU, bezpečné zemi, přímé demokracii a ochraně národních zájmů.

SPD: Naše demonstrace je pro ty, kteří vědí, že si svoji svobodu musejí vybojovat sami
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Na demonstraci vystoupí Tomio Okamura, Wolfgang Jung (rakouské parlamentní Svobodná strana Rakouska a zároveň zástupce evropské frakce Evropa národů a svobody, kterou vede Marine Le Pen), dále hudebník Aleš Brichta, herec Ivan Vyskočil, předseda SPO a senátor Jan Veleba, místopředseda SPD a poslanec Radim Fiala, písničkář Pepa Nos, poslanec Jaroslav Holík, aktivista Zdeněk Chytra z Berlína a další.

Aleš Brichta nejen promluví, ale také zahraje naživo své hity Cizinec ve vlastní zemi a Červená, modrá, bílá. Zahraje i Pepa Nos a to písničku Nedej se!

Tato demonstrace je pro ty, kteří vědí, že si svoji svobodu musejí vybojovat sami. Naše svoboda, prosperita a bezpečnost nejsou zadarmo, musíme si je bránit!

Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) je za Českou republiku členem evropské frakce ENF (Evropa národů a svobody), kde jsou zastoupeny hlavní evropské strany s euroskeptickým pohledem, prosazováním přímé demokracie a národních zájmů. Vedoucími představiteli frakce jsou kromě Marine Le Pen - předsedkyně francouzské Národní Fronty a Geerta Wilderse - předsedy holandské Strany pro svobodu, také Matteo Salvini - předseda italské strany Liga severu (Lega Norde), předseda rakouské Strany svobodných (FPO) Heinz-Christian Strache a další lídři parlamentních stran z celé Evropy.

Termín a místo: 6. února 2016 v 14.00 h., na Václavském náměstí (dole Na Můstku) v Praze.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tisk.cirkev.cz

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.