SPD: Naše demonstrace je pro ty, kteří vědí, že si svoji svobodu musejí vybojovat sami

05.02.2016 9:17

Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) pořádá tuto sobotu demonstraci na podporu politického hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) a jeho požadavků – NE islámu, imigrantům a neodpovědným politikům a ANO referendu o vystoupení z EU, bezpečné zemi, přímé demokracii a ochraně národních zájmů.

SPD: Naše demonstrace je pro ty, kteří vědí, že si svoji svobodu musejí vybojovat sami
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Na demonstraci vystoupí Tomio Okamura, Wolfgang Jung (rakouské parlamentní Svobodná strana Rakouska a zároveň zástupce evropské frakce Evropa národů a svobody, kterou vede Marine Le Pen), dále hudebník Aleš Brichta, herec Ivan Vyskočil, předseda SPO a senátor Jan Veleba, místopředseda SPD a poslanec Radim Fiala, písničkář Pepa Nos, poslanec Jaroslav Holík, aktivista Zdeněk Chytra z Berlína a další.

Aleš Brichta nejen promluví, ale také zahraje naživo své hity Cizinec ve vlastní zemi a Červená, modrá, bílá. Zahraje i Pepa Nos a to písničku Nedej se!

Tato demonstrace je pro ty, kteří vědí, že si svoji svobodu musejí vybojovat sami. Naše svoboda, prosperita a bezpečnost nejsou zadarmo, musíme si je bránit!

Hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) je za Českou republiku členem evropské frakce ENF (Evropa národů a svobody), kde jsou zastoupeny hlavní evropské strany s euroskeptickým pohledem, prosazováním přímé demokracie a národních zájmů. Vedoucími představiteli frakce jsou kromě Marine Le Pen - předsedkyně francouzské Národní Fronty a Geerta Wilderse - předsedy holandské Strany pro svobodu, také Matteo Salvini - předseda italské strany Liga severu (Lega Norde), předseda rakouské Strany svobodných (FPO) Heinz-Christian Strache a další lídři parlamentních stran z celé Evropy.

Termín a místo: 6. února 2016 v 14.00 h., na Václavském náměstí (dole Na Můstku) v Praze.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tisk.cirkev.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…