SPD: Veřejnoprávní média opustila své poslání a jsou plně ve službách bruselských elit

17.05.2016 17:37

Usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie - Tomio Okamura (SPD)

SPD: Veřejnoprávní média opustila své poslání a jsou plně ve službách bruselských elit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Hnutí SPD děkuje všem členům a příznivcům za aktivní účast na demonstraci 14. 5. v Praze na Václavském náměstí na počest 700. výročí narození Karla IV. Za přítomnosti významných zahraničních i domácích hostů jsme prezentovali naše programové cíle a společně si připomněli velkého českého krále a císaře. Hlavním naším požadavkem je vyhlášení referenda o vystoupení ČR z Evropské unie a zastavení nelegální migrace a islamizace. Celá akce se samozřejmě odehrála za cenzury veřejnoprávních médii. Tato média již zcela nepokrytě opustila své veřejnoprávní poslání a jsou plně ve službách bruselských elit.

V souvislosti s chováním veřejnoprávních médií budeme požadovat v případě volebního úspěchu našeho hnutí zásadní změny v pravidlech chování veřejnoprávních médií. Zaměříme se na efektivitu jejích hospodaření a zastavíme každé ovlivňování jejích činnosti elitami Evropské unie.

Kontrolní výbor Poslanecké sněmovny dne 12. května 2016 doporučuje Vládě, aby podala návrh na pozastavení činnosti našeho hnutí SPD – Tomio Okamura. Důvodem jsou drobné dary, které nám posílají lidé z celé České republiky. U těchto drobných darů ve výši 1 Kč, 50 Kč, 200 Kč, 500 Kč, 1 000 Kč řada lidí neuvedla své datum narození a adresu trvalého bydliště. Kontrolní výbor Poslanecké sněmovny to posoudil jako neprůhledné financování a navrhuje vládě ČR projednat pozastavení činnosti našeho hnutí. Je nutné na tomto místě citovat ústavu ČR: Podle Listiny základních práv a svobod, která je součástí Ústavy, mají občané právo svobodně se sdružovat v politických stranách a tato práva lze omezit jen ve výjimečných případech, „jestliže to je v demokratické společnosti nezbytné pro bezpečnost státu, ochranu veřejné bezpečnosti a veřejného pořádku, předcházení trestným činům nebo pro ochranu práv a svobod druhých.“ Politické strany v Parlamentu vyzývají Vládu ČR, aby omezila Ústavní práva členů a příznivců SPD. Posuďte sami, jestli chybějící adresa u dárce padesátikoruny nebo stokoruny na transparentním účtu je důvodem, který naplňuje znění Ústavy. Hnutí SPD – Tomio Okamura ubezpečuje všechny členy a příznivce SPD, že děláme vše proto, abychom tyto drobné formální nedostatky odstranili a stejně tak podnikneme všechny kroky na obranu ústavních práv našich členů, příznivců a voličů.

Předsednictvo hnutí SPD s hlubokým znepokojením sleduje vývoj dění okolo tak zvané republiky Kosovo. Islámský stát v těchto dnech vyhlásil otevření nové fronty džihádu a to v Kosovu. Tento krok jasně navazuje na záměr Evropské unie zrušit vízovou povinnost mezi Kosovem a zeměmi EU. To by znamenalo, že by k nám mohli přímo proudit tito „bojovnici za islám“. Naše hnutí žádá ukončení diplomatických styků s tak zvanou republikou Kosovo a zachování vízové povinnosti.

Vyhlášení insolvence OKD a vládní dotace jsou dokončením ničení tohoto podniku. SPD podporuje úsilí o sociální zajištění propouštěných horníků a jejích podporu v rekvalifikaci a hledání nového zaměstnání. Zároveň však žádáme majetkovou odpovědnost členů statutárních orgánů OKD, kterým se již v době katastrofálních ztrát v podniku vyplácely odměny v astronomické výši. Roční odměny těchto jednotlivců dosahovaly desítek milionů korun. Je nutné důkladné prošetření hospodaření této společnosti a vyvození trestněprávní odpovědnosti. Pokud bude prokázána trestná činnost v průběhu privatizace, je nutné navrátit společnost k právnímu stavu před privatizací.

Tomio Okamura – předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce