SPD a 3000 lidí na demonstraci požadují předčasné volby

06.02.2016 15:20

Právě probíhá velká demonstrace na Václavském náměstí, které se účastní čelní představitelé hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) a další významní hosté: Wolfgang Jung (představitel rakouské parlamentní strany FPÖ), Aleš Brichta, Ivan Vyskočil, Jan Veleba (senátor, předseda SPO), Pepa Nos a další.

SPD a 3000 lidí na demonstraci požadují předčasné volby
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Demonstrace, které se odhadem účastní 3 tisíce lidí, požaduje demisi vlády a vyhlášení předčasných voleb do Poslanecké sněmovny. Předseda SPD a poslanec Tomio Okamura k tomu řekl:

„Milí přátelé, nebo lépe řečeno, pod dojmem husitského chorálu, bratři a sestry,

dovolte mi tady krom jiných přivítat i vzácného hosta z Rakouska pana Wolfganga Junga z parlamentní Svobodné strany Rakouska, člena evropské frakce Evropa národů a svobody, kterou vede Marine Le Pen, a které je naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) členem.

Bratři a sestry, jsme velká rodina vzešlá z anticko-křesťansko-židovských evropských kořenů. Je jedno, zda jsme ateisté nebo křesťané, ale všichni věříme, že lidé jsou si rovní bez ohledu na to, zda jsou muž či žena  nebo zda věří či nevěří v Boha.

To, že tady jsme jako Češi, Moravané a Slezané, je jen proto, že naši předkové v mnoha válkách ubránili Evropu před muslimskými nájezdníky. Nikdo nebyl tak pitomý, aby řekl - musíme útočníky integrovat.  Jeden český novinář napsal, že islamisté jsou muslimští husité, protože jsou také proti všem. Je to nejen lež, ale také obrovský plivanec do tváře našim předkům, kteří nám dodnes ukazují, že i poměrně malý národ se dokáže ubránit celému světu, jen když má víru v to, oč bojuje.

Základní rozdíl je ten, že islám nemá koncept morální osobnosti. Pro islám je dobrý ten, kdo se podrobí. Pro husity byla naopak morálka osobnosti naprosto zásadní. Život v pravdě, ve cti a vlastenectví i za cenu smrti je podstatou husitství a je to největší odkaz, který nám svým potomků zanechal Jan Hus a husité. Shodou okolností je dnes světový den nulové tolerance ženské obřízky. Pojmenování tohoto dne je smutnou vizitkou politické korektnosti, protože jeho správný název by měl být den nulové tolerance islámských zvěrstev a jejich propagace. Chce mi snad někdo namluvit, že muslimská obřízka si nezaslouží nulovou toleranci a třeba bičování a bestiální sadistické ubíjení bezprávných žen kameny je v pořádku? My proto musíme prosadit absolutní nulovou toleranci propagace a šíření radikální ideologie islámu. Tady nemá místo člověk, který prosazuje islámské právo šaría. Takové právo je v přímém rozporu se svobodou a demokracií, tedy tím, co my všichni tady prosazujeme.

Málokdo to víte, ale tady v Praze už muslimská obec ustavila svůj vlastní soud  podle šaríi, který je pro muslimy nadřazený tomu českému. I ta malá skupina muslimů v České republice se tu snaží vybudovat vlastní mocenské struktury.

A co na takové porušování práva a naší ústavy říkají české orgány a vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL? Dělají, že nic nevidí.     

V tomto roce budeme znovu bojovat o referendum za vystoupení z Evropské unie. Vlezbruselisté nás budou masírovat čísly, kolik peněz nám Brusel přináší. Mějme na paměti dvě věci. Za prvé, sebevíc miliard nevyváží ztracenou zemi a utrpení, které s sebou islamističtí vetřelci přinášejí. Raději žijme v chudší, ale bezpečnější a suverénní zemi. Za druhé, peníze z Evropské unie z velké části pocházejí stejně z našich daní, velmi neúčelně se vynakládají, velká část z nich spolkne zbytečná administrativa, takže bychom si tejné věci pořídili sami, podle svého a levněji, a tyto dotace jsou také z velké části pak rozkrádané těmi, co za ně bojují.

Vážení občané, přátelé, bratři a sestry, toto je naše země a my musíme vyhlásit nulovou toleranci každému, kdo by tu zemi chtěl znetvořit k obrazu sadistických pedofilních proroků.  Tohle nesmí projít ani těm, kdo si dnes uzurpovali moc a bez ohledu na své občany zaprodávají naši vlast.

Prezident řekl, že cesta k odstranění vlastizrádného politika může být demokratická volbami a nedemokratická kalašnikovem. Pokud vláda této země zrazuje své občany, zrazuje svou zemi, odmítá referendum občanů, pak je nutné takové totalitní elity co nejrychleji vyměnit. Jelikož jediný lid má právo rozhodovat o své zemi a o svém osudu.   

I proto se všechny tradiční politické strany zoufale brání dát občanům moc hlasovat o zákonech a odvolávání politiků v referendu. Proto vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL zamítla zákon našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) o skutečně demokratickém širokém referendu a také o odvolatelnosti politiků.

Je to nejen důkaz toho, že slovy o demokracii jen maskují svou touhu po neomezené moci, ale i to, že jsou si dobře vědomi toho, jak špatně zemi vedou, protože jinak by se hlasu svých občanů nebáli.

Dámy a pánové, dělejme vše proto, aby se bát nepřestali a začali občany své země konečně respektovat. A já Vás prosím o maximální podporu.

Jediným řešením dnešní situace je demise této vlády a předčasné volby. Nedůvěru vládě jsme již loni navrhli, ale jsme jedinou skutečnou opozici v Poslanecké sněmovně a proto nás žádná jiná politická strana ve Sněmovně nepodpořila. Naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) bude ale i nadále dělat vše, co je v naších silách proto, aby lidé měli možnost rozhodnout o budoucnosti této země v předčasných volbách.“

Radim Fiala, poslanec Parlamentu ČR a místopředseda SPD, byl konkrétní: „Ukazuje se síla našeho programu přímé demokracie. Bojí se jí jako čert kříže. Nemají žádný argument. Začínají hrozit. Pan ministr obrany Stropnický nám z televize vzkazuje, že kdo chce hlasovat v referendu o vystoupení z Evropské unie, páchá kriminální čin!

V tuto chvíli chci odsud říct panu ministrovi, že ústavní činitel, který nedbá zájmů této země, zrazuje svou vlast a občany! Hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomio Okamura vyzývá tuto vládu, aby vypsala předčasné volby a dála příležitost voličům, aby zvolili novou vládu, vládu, která bude hájit zájmy občanů této země. Naše hnutí bude znovu a znovu usilovat o vyvolání hlasování o nedůvěře této vládě.“

S úctou,

Tomio Okamura
Poslanec Parlamentu ČR, předseda parlamentního politického hnutí Svoboda a přímá demokracie

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.