SPO: Je na čase, abychom začali rok 2015 jako Rozumní a ne jako Kocourkovští

27.12.2014 12:59

11.prosince 2014,proběhlo poslední zasedání Krajského výboru SPO Vysočina.

SPO: Je na čase, abychom začali rok 2015 jako Rozumní a ne jako Kocourkovští
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Na programu jednání byly řešeny otázky členské základny,vyhodnocení práce za celý rok 2014, a z části nastíněné úkoly na rok 2015.

Samozřejmě,jako dalším,důležitým bodem programu bylo zhodnocení podpisové akce na podporu pana prezidenta Miloše Zemana.

Všichni členové odsoudili i tzv.štvanici,převážně tiskovou,směrovanou na hlavu státu.Je pravda,že každý má právo na svůj vlastní názor,pokud ale nepřechází v urážky a hanobení.Pořád zůstává pravdou,že pan prezident jedná a koná vše tak,aby nám všem bylo dobře.Aby uchránil Českou republiku před nežádoucímy vlivy, které by mohly ohrozit nás a to málo,které nám tu ještě zůstalo.

Tento rok byl náročný jak pracovně,tak emotivně. Práce, volby, bojovná situace nedaleko našich hranic, nejednotná politika našich politiků a další, nás hodně vyčerpávaly a nejednou rozdělovaly na dva tábory.

Je na čase,abychom dali hlavy dohromady,sečetli zápory,posbírali klady a začali ten nový rok 2015 jako Rozumní a ne jako Kocourkovští.

KV SPO Vysočina

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPO

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…